+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de plamani

afectiuni-cauzate-fosgenFosgen este un produs chimic industrial major folosit pentru a face materiale plastice și pesticide. La temperatura camerei, fosgenul este un gaz toxic. Cu răcire și sub presiune, gazul fosgen poate fi transformat într-un lichid, astfel încât să poată fi transportat și depozitat.

Citeşte mai mult...
 

intoxicatie-monoxid-carbonMonoxidul de carbon sau CO este un gaz inodor, incolor, care poate provoca brusc apariția unor boli bruste și decesul. Monoxidul de carbon se găsește în gazele de combustie, cum ar fi cele produse de autoturisme și camioane, motoarele mici pe benzină, sobe, felinare, arderea de cărbune și lemn, și de sistemele de încălzire.

Citeşte mai mult...
 

bronsita-acutaBronșita acută sau răceala la piept, este o afecțiune care apare atunci când tuburile bronșice din plămâni se inflamează. Tuburile bronșice se umflă și produc mucus, care determină tusea.

Citeşte mai mult...
 

astmAstmul este o afecțiune ce se manifestă la plămâni și cauzează diferite episoade de tuse dimineața și seara acompaniate de îngreunarea respirației. În general, se încearcă identificarea factorilor care provoacă crizele de astm pentru urmarea unui tratament care să evite declanșările acestora. Cei mai afectați de astm sunt copii, dar se poate dezvolta și la adulți. 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini