+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de plamani

intoxicatie-monoxid-carbonMonoxidul de carbon sau CO este un gaz inodor, incolor, care poate provoca brusc apariția unor boli bruste și decesul. Monoxidul de carbon se găsește în gazele de combustie, cum ar fi cele produse de autoturisme și camioane, motoarele mici pe benzină, sobe, felinare, arderea de cărbune și lemn, și de sistemele de încălzire.

Citeşte mai mult...
 

bronsita-acutaBronșita acută sau răceala la piept, este o afecțiune care apare atunci când tuburile bronșice din plămâni se inflamează. Tuburile bronșice se umflă și produc mucus, care determină tusea.

Citeşte mai mult...
 

astmAstmul este o afecțiune ce se manifestă la plămâni și cauzează diferite episoade de tuse dimineața și seara acompaniate de îngreunarea respirației. În general, se încearcă identificarea factorilor care provoacă crizele de astm pentru urmarea unui tratament care să evite declanșările acestora. Cei mai afectați de astm sunt copii, dar se poate dezvolta și la adulți. 

Citeşte mai mult...
 

pneumoniaPneumonia este o infecție care duce la inflamarea unuia sau ambilor plǎmȃni. Aceștia pot fi plini de lichid sau puroi, fenomen ce provoacǎ tuse productivǎ, febrǎ, frisoane și dificultăți de respirație.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini