+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de plamani

legionella bacteriaBoala legionarului este o formă de pneumonie severă produsă de o inflamație cauzată de de bacteria Legionella pneumophila. Boala nu se transmite de la o persoană la alta, în schimb, majoritatea oamenilor contractează boala prin inhalarea bacteriei Legionella.

Citeşte mai mult...
 

afectiuni-cauzate-fosgenFosgen este un produs chimic industrial major folosit pentru a face materiale plastice și pesticide. La temperatura camerei, fosgenul este un gaz toxic. Cu răcire și sub presiune, gazul fosgen poate fi transformat într-un lichid, astfel încât să poată fi transportat și depozitat.

Citeşte mai mult...
 

intoxicatie-monoxid-carbonMonoxidul de carbon sau CO este un gaz inodor, incolor, care poate provoca brusc apariția unor boli bruste și decesul. Monoxidul de carbon se găsește în gazele de combustie, cum ar fi cele produse de autoturisme și camioane, motoarele mici pe benzină, sobe, felinare, arderea de cărbune și lemn, și de sistemele de încălzire.

Citeşte mai mult...
 

bronsita-acutaBronșita acută sau răceala la piept, este o afecțiune care apare atunci când tuburile bronșice din plămâni se inflamează. Tuburile bronșice se umflă și produc mucus, care determină tusea.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii