+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de stomac

diareeDiareea se descrie drept un simptom care duce la modificarea consistenței scaunului, ȋntr-unul mai apos decât de obicei. În cele mai multe cazuri, diareea dureazǎ cȃteva zile, ȋnsǎ aceasta poate dura și săptămâni. În aceste situații, diareea poate fi un semn al unor tulburǎri grave, cum ar fi bolile inflamatorii intestinale sau a altor boli mai puțin severe precum  sindromul de intestin iritabil.

Citeşte mai mult...
 

intoxicatie-alimentaraIntoxicațiile alimentare, denumite și toxiinfecții alimentare sunt afecțiuni cauzate de consumul de alimente contaminate. Organismele infectioase, inclusiv diferite bacterii, virusuri, paraziți sau toxinele lor sunt cele mai comune cauze care stau  la baza intoxicațiilor alimentare. 

Citeşte mai mult...
 

constipatieConstipația este o problemă gastrointestinalǎ foarte comună. Din fericire, cele mai multe cazuri de constipație sunt temporare iar schimbǎrile ȋn stilul de viațǎ, realizarea de exerciții  fizice, consumul de lichide și o dietǎ bogatǎ ȋn fibre, pot  reduce constipația. Constipația poate fi, de asemenea, tratatǎ medicamentos.

Citeşte mai mult...
 

boli-inflamatorii-intestinaleBolile inflamatorii intestinale (IBD) se referǎ la un grup de tulburǎri ce au ca și caracteristicǎ inflamarea intestinelor. Cele mai frecvente forme de BII sunt colita ulceroasǎ și boala Crohn. Principala diferență dintre cele două boli se referǎ la părțile tractului digestiv afectate. 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii