+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli de stomac

durere pieptSpasmele esofagiene sunt contracţii musculare dureroase care afectează esofagul. Acestea apar ca o durere bruscă, severă, în piept, care dispare după câteva minute. Pentru unii oameni, spasmele esofagiene sunt frecvente şi severe. Contracţiile musculare pot bloca circulaţia corectă a alimentelor şi a lichidelor prin esofag, ducând la probleme de înghiţire.

Citeşte mai mult...
 

hemoroiziHemoroizii reprezintǎ dilatația venelor aflate la nivelul canalului anal și la nivelul rectului inferior, iar atunci cȃnd ating dimensiuni supǎrǎtoare, sunt exteriorizați prin anus.

Citeşte mai mult...
 

chist pancreaticChisturile pancreatice sunt niște formațiuni anormale, sub forma unor sǎculeți de lichid la nivelul pancreasului. Deși cele mai multe chisturi pancreatice nu sunt canceroase, ele pot varia de la pseudochisturi benigne la chisturi maligne (canceroase).

Citeşte mai mult...
 

reflux gastricRefluxul gastro-esofagian este cauzat de funcţionarea defectuoasă a sfincterului esofagian inferior. În mod normal, sfincterul reţine acizii gastrici în stomac şi acţionează ca o valvă care permite trecerea alimentelor şi a lichidelor de la esofag spre stomac.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 8 din 8

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii