+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli Psihologice

anxietate-separare-copilAnxietatea de separare este o etapă emoțională normală a dezvoltǎrii, care începe atunci când copiii încep să înțeleagă că oamenii pot fi ȋn aceeași ȋncapere cu ei chiar dacǎ nu mai au contact vizual cu ei.

Citeşte mai mult...
 

astenie-toamnaTristețea care apare o datǎ cu zilele reci de toamna poate fi mai mult decât o stare de spirit trecǎtoare. Ȋn unele cazuri, pe măsură ce zilele devin mai scurte, sistemul imunitar pare să-și piardă din putere, iar pacinții sǎ experimenteze simptome precum: oboseală, lipsǎ de concentrare, nervozitate, palpitaţii, cefalee, apatie, insomnie, depresie, stare de somnolențǎ ȋn timpul zilei și lipsa formei fizice.

Citeşte mai mult...
 

stresulStresul este o reacție psihologică și fizică normală la stilul de viațǎ modern, tot mai dezvoltat. Cȃnd creierul percepe o amenințare, semnalele se transmit corpului pentru ca acesta sǎ elibereze o explozie de hormoni, cu scopul de a alimenta capacitatea organismului de a rǎspunde la stres.

Citeşte mai mult...
 

dislexiaDislexia nu este o boalǎ, ci mai degrabǎ este o tulburare de învățare caracterizată prin apariția dificultăților la citire. Dislexia este o dizabilitate de ȋnvǎțare frecventǎ la copil și apare la copiii cu vedere și inteligențǎ normalǎ. Uneori, dislexia este nediagnosticată timp de ani de zile și nu este recunoscutǎ pȃnǎ la vȃrsta adultă.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 6

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini