+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

suplimente iarna copiiÎn sezonul rece, aportul de vitamine este mai redus și, tocmai de aceea, trebuie să ascultăm sfaturile medicilor, astfel încât să fim cât mai bine apărați de virusuri, bacterii sau infecții.
Citeşte mai mult...
 

Foto1Conf. Dr. Carmen Orban, unul dintre medicii și managerii reputați ai domeniului medical, se alătură echipei manageriale a Grupului Monza România.

Citeşte mai mult...
 

Delegatia CONAF la CESELa prima vizită a delegației sale la Bruxelles, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) deschide dialogul pentru antreprenoriatul feminin românesc în cadrul structurilor legislative și consultative ale Uniunii Europene - Parlamentul European și Comitetul Economic și Social European (CESE), dar și la nivelul celor mai reprezentative asociații pentru mediul de afaceri european.

Citeşte mai mult...
 

În lumea noastră “modernă” (cum ne place nouă să o numim) toți suntem forțați să producem mai mult, să facem mai mult, să creăm mai mult. De cele mai multe ori nu știm de ce ne forțăm să facem asta – cu toții suntem condiționați să simțim că trebuie mai mult, fără să ne întrebăm de cele mai multe ori și de ce.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 138

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii