+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 14 Decembrie 2017 08:57

marire buze MeaPlasmaFiecare femeie a visat, măcar o dată în viață, să aibă buzele mai mari și mai bine conturate, căpătând astfel un aspect fizic mai plăcut și, de ce nu, un zâmbet mai senzual.

Însă, de cele mai multe ori, lucrurile s-au oprit la simpla dorință și asta din cauza intervențiilor complicate și a costurilor ridicate pe care le presupune o astfel de procedură. Însă, ce ați spune dacă ați afla că astăzi există o metodă complet naturală și benefică pentru mărirea buzelor, utilizată de specialiștii în estetică facială pentru a reda conturul optim al acestora și aspectul mult dorit? Tehnologia utilizată poartă numele de MeaPlasma și folosește plasmă proprie pentru mărirea buzelor.

“MeaPlasma este o metodă inovatoare folosită în medicina regenerativă, care utilizează plasma îmbogățită în trombocite și factori de creștere, pentru augmentarea buzelor în mod natural și sigur. Practic, medicul va extrage, într-o eprubetă MeaPlasma, 8,5 ml de sânge de la pacientă, și, în urma unui proces de centrifugare, va obține plasma îmbogățită în trombocite și factori de creștere. Ulterior, o parte din această plasmă este supusă unui proces termic din care va rezulta termogelul MeaPlasma utilizat pentru injectarea buzelor pacientei”, povestește Dr. Mihai Băican, medic specialist certificat în tehnologia MeaPlasma, din cadrul clinicii Fizio Estetix.

De asemenea, acesta enunță atuurile unei astfel de proceduri în comparație cu alte metode de augmentare a buzelor:

1.Gelul obținut prin procesarea termică a plasmei este complet natural, el fiind de proveniență proprie, deci nu conține niciun compus chimic care ar putea afecta în timp sănătatea pacientei sau calitatea buzelor acesteia;

2.Deoarece gelul este de proveniență proprie, organismul nu îl va percepe ca pe un corp străin și îl va accepta mai ușor, contribuind astfel la un aspect mai uniform și natural al buzelor. În acest sens, foarte utilă este și tehnica de injectare, care presupune aplicarea uniformă a gelului, în volumul buzelor, și nu punct cu punct, ca în alte cazuri.

3.Efectele unei astfel de proceduri durează între 4 și 6 luni, deci pacienta se va bucura de noul aspect al buzelor o perioadă mai îndelungată, acest lucru fiind dependent și de particularitățile biologice ale fiecărei persoane în parte, la fel ca și în cazul altor proceduri de augmentare.

4.Plasma îmbogățită în trombocite, care stă la baza gelului obținut, are și un puternic efect terapeutic. Buzele nu se transformă doar la exterior, ci și la interior prin acțiunea factorilor de creștere conținuți de produs. Buzele se regenerează după ce au fost injectate, prevenind astfel apariția fibrozelor.

Medicul a mai adăugat și faptul că “plasma obținută prin procesul de centrifugare se poate utiliza și fără procesarea sa termică, doar pentru simpla hidratare, regenerare și reîmprospătare a buzelor în perioada de iarnă. De asemenea, persoanele care încă nu sunt hotărâte și vor să testeze cum le-ar sta cu buzele mărite, pot încerca această procedură, cu plasmă simplă, care se resoarbe în 24 de ore. În felul acesta, se pot decide dacă și cât să își augmenteze buzele folosind ulterior termogelul MeaPlasma.

“MeaPlasma se situează astfel la granița dintre medicina estetică și medicina regenerativă, îmbinând în mod armonios atât beneficiile pe care le presupune mărirea în volum a buzelor, cât și efectele terapeutice remarcabile pe care plasma îmbogățită cu trombocite le are asupra țesuturilor. MeaPlasma mai este folosită și în patologia ortopedică, pentru tratarea bolilor reumatice, precum și în patologia demato-cosmetică, pentru efecte uimitoare la nivelul tenului. Este important pentru noi, ca în cadrul clincii Fizio Estetix, să abordăm în mod holistic dorințele pacienților, având grijă să le oferim ceea ce își doresc într-un mod sănătos, fără riscuri și complicații”, a declarat Nușa Ioana, promotorul conceptului Fizio Estetix și consilier medical în cadrul clinicii.

Tehnologia MeaPlasma-Termogel de mărire a buzelor durează aproximativ 30 - 40 de minute, timp în care se obține gelul și se injectează. Se realizează fără durere datorită anesteziei aplicate și se recomandă repetarea procedurii o dată la 6 luni.

 

Sursa: Hendrix PR

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii