+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 26 Octombrie 2017 09:45

C.F.S.M.R. Invitatie 1Camera Federativă a Sindicatelor Medicilor din România sărbătoreşte 25 de ani de la înfiinţarea sa, pe data de 27 octombrie 2017, într-un cadru festiv, la Casa Universitarilor, începând cu ora 18:00.

 

La evenimentul aniversar sunt invitaţi să participe membrii CFSMR precum şi medici din toată ţara, reprezentanţii Colegiilor Medicilor din România, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, actuali, dar şi fosti miniştrii şi factori de decizie din sistemul sanitar.

Preşedintele CFSMR Bucureşti (Esculap), domnul dr. Dan Pereţianu, medic primar endocrinolog, Centrul Medical Povernei, va prezenta un scurt istoric al Camerei Federative a Sindicatelor Medicilor din România, trecând în revistă evoluţia spectaculoasă a activităţii din ultimul an.

 „CFSMR se implică în toate acele etape legale permise pentru discuţia oricăror iniţiative legislative sau de reglementare ce interesează medicii şi personalul paramedical cu studii superioare: proiecte ale unor cadre legale normative vizând organizarea sau reorganizarea sistemului medico-sanitar, organizarea exercitării profesiei medicale, asigurările de sănătate etc. Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de activitate a Camerei, ne dorim să premiem pe toţi cei care de-a lungul timpului au influenţat prin atitudinea şi implicarea lor, evoluţia CFSMR în toţi aceşti ani”, a susţinut Dr. Dan Pereţianu, Preşedintele CFSMR Bucureşti.

De apreciat este faptul că (CFSMR) a devenit membră a Federaţiei Europene a Medicilor Salariaţi (FEMS). Decizia acestei afilieri a fost luată în cadrul Adunării Generale a Federaţiei Europene, care reprezintă federaţiile sindicale naţionale ale medicilor din Europa, manifestare ce a avut loc în perioada 8-10 mai 2014, la Nova Gorica – Slovenia.

 “CFSMR este o organizaţie militantă, non-profit şi apolitică, care, în conformitate cu legea sindicatelor şi legea dialogului social, apără drepturile şi reprezintă interesele membrilor săi în faţa autorităţilor locale, regionale şi centrale. Astăzi federaţia este afiliată la CNS “Cartel Alfa” precum şi la “FEMS” – Federaţia Europeană a Medicilor Salariaţi. Suntem deosebit de onoraţi să îi invităm să ni se alăture la acest moment festiv pe toţi actualii şi foştii colaboratori, membri şi simpatizanţi, rerezentanţii altor federaţii din sănătate, precum şi pe cei din patronate şi administraţia sistemului sanitar şi nu în ultimul rând pe reprezentanţii presei medicale”, a afirmat Dr. Victor Eşanu, Preşedintele CFSMR.

La ceas aniversar se vor premia participanţii la ceremonie prin acordarea unor diplome de excelenţă pentru susţinerea şi colaborarea în proiectele derulate de CFSMR, pentru întreaga activitate sindicală şi pentru prietenia manifestată de-a lungul timpului de mass-media.

*Camera Federativă a Sindicatelor Medicilor din România este acea organizație a medicilor şi a profesioniştilor din sistemul de sănătate cu studii superioare cu activitate conexă actului medical, care are obiective apărarea intereselor economice, sociale, profesionale, culturale şi sportive ale membrilor.

Membrii CFSMR sînt medicii şi ceilalţi profesionişti din sistemul de sănătate cu studii superioare cu activitate conexă actului medical atît cu practică salarită cît şi cu practică independentă.

Mai multe informatii despre CFSMR gasiti aici: http://www.cfsmr.ro/

 

DIVIZIA DE COMUNICARE&PR

SĂNĂTATEA MEDIA GROUP

Telefon: 0752.23.15.77

 

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii