+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Luni, 02 Iulie 2018 11:13

conferinta anti aging 2018In perioada 20 -21 octombrie 2018, la Hotelul ALPIN din Poiana Brasov se va desfasura conferinta medicala cu titlul Anti-Aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic, eveniment in curs de acreditare EACCME®.

Conferinta este o completare a Congresului Medical Anti-Aging, scopul acesteia fiind de a prezenta noi tehnici si tehnologii medicale precum si studii clinice up-to-date, pentru informarea si educarea atat a medicilor specialisti cat si a rezidentilor care activeaza in domeniul prevenirii si tratarii imbatranirii. Acesta conferinta si evenimentele similare au in special rolul de a disemina aceste noi informatii in intreaga tara, de aceea pe viitor vom mai organiza astfel de conferinte satelit si in alte orase mari, centre universitare.

Acest eveniment va consta in principal prin structurarea de live workshops si prezentarea unor studii clinice menite sa ii pregateasca pe medici pentru o noua abordare a tratamentului anti-aging si consolidarea relatiei medic-pacient.

Pentru acesta Conferinta organizatorii si-au propus sa continue traditia taxelor modice pentru participare la evenimentele organizate de Asociatia Medicala Anti-Aging din Romania comparativ cu manifestari similare pe plan mondial, comitetul stiintific si asociatia medicala Anti-Aging propunand o schimbare radicala in abordarea medicinei anti-aging atat din partea practicienilor dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatura, tehnici, tehnologii si materiale dedicate acestei ramuri medicale aflate in ascensiune.

 

Sursa: Dr. Dimitrie Bogdan Niculae, Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii