+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Miercuri, 07 Februarie 2018 11:45

728x90 thinkhealthConferința ThinkHealth revine cu o nouă ediție, plină de inspirație și conținut relevant.

Point Public Affairs are deosebita plăcere să vă invite la a doua ediție a conferinței ThinkHealth- Punctul de Inflexiune, ce va avea loc pe 19 februarie 2018, la The Ark, București.

În contextul în care sistemul de sănătate traversează un astfel de punct de inflexiune, generator de salturi și schimbări ample, ediția de anul acesta va avea ca focus obiectivele României din domeniul sănătății din perspectiva apropiatei preluării a Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Conferința își propune o dezbatere construită pe marginea a trei teme mari de reflecție: care ar trebui să fie proiectul României pe sănătate pentru Președintia Consiliului UE din 2019 / cum evităm urmatoarele crize din sănătate / cum facem tranziția de la un sistem de sănătate paternalist la unul construit pe parteneriate.

Invitatul special care va deschide conferința este AIN AAVIKSOO - Secretar General Adjunct pentru Servicii Digitale și Inovație, Ministerul pentru Afaceri Sociale, Estonia, care va vorbi despre sprijinirea inovării digitale în domeniul medical și promovarea serviciilor de e-health ce ajută la construirea unui sistem sanitar centrat pe pacient.  

Alături de speakeri renumiți atât la nivel local, cât și internațional, cu o vastă expertiză în healthcare, vom mai aborda si alte subiecte punctuale, de interes, cum ar fi: inovarea digitală în domeniul medical și promovarea serviciilor de e-health/ democratizarea sănătății și profesionalizarea pacientului/ noutățile cu privire la HTA/  și multe altele.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza de invitatie, în limita locurilor disponibile. Solicită acum o invitație la adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Mai multe detalii despre agenda pe  http://www.pointpa.ro/thinkhealth-2018/

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii