+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Marţi, 04 Decembrie 2012 14:42

galasanatatiiMai este doar o zi pȃnǎ cȃnd, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, Gala Sǎnǎtǎții, ediţia a IV-a 2012, va premia specialiștii care au excelat ȋn acest an în domeniul sănătăţii, în seara de 5 decembrie cu ȋncepere de la ora 19.00, ȋn Salonul de Recepții al Palatului Parlamentului.

 

Gala Sănătăţii şi-a propus şi anul acesta să promoveze şi să încurajeze personalităţile de marcă din lumea medicală care constituie adevărate modele de urmat pentru tinerele generaţii. Domeniul medical romanesc genereaza valori, iar excelenta in practica medicala, devotamentul si pasiunea pentru medicina trebuie cunoscute, recunoscute si oferite drept exemplu generatiilor viitoare de medici.

Ediția de anul acesta se bucurǎ de sprijinul Primariei Sectorului 5, prin domnul Primar Daniel Marian Vanghelie care şi-a manifestat solidaritatea pentru acest eveniment așteptat de lumea medicalǎ și care premiazǎ elitele medicinei romȃnești: "Este o onoare atât pentru mine, în calitate de Primar al sectorului 5, cât și pentru instituția pe care o reprezint, să ne implicăm în organizarea celei de a IV-a ediții a Galei Sănătății. Consider cǎ sǎnǎtatea este un domeniu ce nu poate fi neglijat de autoritǎți, iar recunoașterea eforturilor medicilor, care prin dedicație au reușit sǎ salveze vieți, vine ca un gest firesc. În contextul actual, susținerea valorilor care contribuie la dezvoltarea sistemului medical românesc şi la ridicarea standardelor de performanţăîn sănătate, precum și promovarea unor campanii sau proiecte în acest domeniu, sunt importante atât pentru cei care lucrează în sistem, cât și pentru beneficiarii direcți ai acestuia."

Gala Sănătăţii este o manifestare de anvergură, care creează o imagine complexă a "sănătăţii" autohtone, prin faptul că aduce într-un singur loc unele dintre cele mai mari nume ale medicinei actuale, un juriu format din personalităţi marcante din domeniul medical şi mediul academic, precum şi alţi invitaţi din domeniile conexe sănătăţii.

„Prima ediţie, derulată în 2008, a fost şi primul eveniment de acest gen din România. De atunci, în fiecare an, premianții și participanții - medici, academicieni, oameni de afaceri, jurnalişti, politicieni şi asociaţii de pacienţi, care au fost prezenţi la Gala Sănătăţii, au salutat această iniţiativă a companiei noastre", a conchis Lector Univ. Dr. Simona Maria Vlădica, director general Sănătatea Media Group.

Evenimentul este organizat de Sǎnǎtatea Media Group și are ca partener oficial, la ediţia 2012, Primǎria Sectorului 5 din București.

 

Divizia de Comunicare&PR

SĂNĂTATEA MEDIA GROUP

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0730.600.094, 0752.231.577

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii