+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Marţi, 27 Noiembrie 2012 13:44

galasanatatiiCea de-a IV-a ediție a Galei Sănătății își deschide cortina, în seara de 5 decembrie, în Salonul de Recepţii al Palatului Parlamentului, în fața celor mai mari personalități ale vieții medicale și le premiază pentru realizările deosebite pe care le-au înfăptuit în cursul anului 2012.

 

Câștigătorii premiilor înscrise în concurs la cele nouă categorii vor fi desemnați de către comisia de jurizare, care se va reuni pentru deliberare astazi, 26 noiembrie. Juriul este format din personalităţi de marcă din lumea medicală si academica, precum:

• Preşedintele Comisiei: Acad. Dr. Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti

• Vicepreşedintele comisiei: Prof. Dr. Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca

Membrii comisiei:

• Rodica Nassar, preşedinte Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor

• Prof. Dr. Ecaterina Andronescu, ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului

• Acad. Ionel Haiduc, preşedintele Academiei Române

• Dr. Raed Arafat, ministrul Sănătăţii

• Dr. Vasile Cepoi, preşedintele Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor

• Prof. Univ. Dr. Marius Bojiţă, preşedintele Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu" din Cluj

• Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, preşedintele Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila" din Bucureşti

• Dr. Florian Bodog, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

• Dr. Marius Filip, medicul şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate

• Prof. Dr. Petru Armean, managerul Spitalului „Prof. Dr. Th. Burghele"

• Conf. Dr. Laurenţiu Beluşică, şeful secţiei de chirurgie de la Spitalul M.A.I „Dimitrie Gerota" din Bucureşti

• Prof. Dr. Silviu Constantinoiu, seful sectiei de Chirurgie Generala Spitalul Clinic Sf. Maria

• Diana Brâncuş, jurnalist TVR

• Lector Univ. Dr. Simona Maria Vlădica, director general Sănătatea Media Group

„Gala Sănătăţii a devenit un fenomen care şi-a dovedit valoarea şi puterea de a supravieţui în condiţii dificile. Gala Sănătăţii este unul dintre puţinele, dacă nu cumva singurul loc, unde excelenţa, la nivel apropiat obiectivităţii maxime îşi găseşte locul. Am ajuns deja la a IV - a ediţie, fiecare dintre ele demonstrând calitatea şi neutralitatea alegerilor valorilor medicale care cu adevărat merită. Gala Sănătăţii a devenit o sărbătoare a valorilor din sănătatea românească care are bucuria ca la sfârşitul fiecărui an să-şi redescopere elitele. A devenit în acelaşi timp o provocare pentru fiecare dintre actorii din lumea medicală, pentru a îndeplini criteriile care îi fac compatibili cu excelenţa şi cu obţinerea preţioaselor diplome. Fiecare medic mai mare sau mai mic, lucrează în fiecare zi pentru vieţile semenilor lor fără să se gândească la o răsplată, dar sunt sigur că la sfârşit, cei care obţin această diplomă sunt cu adevărat fericiţi pentru că reprezintă ceva pentru lumea medicală", a conchis Acad. Dr. Dan Mircea Enescu, preşedintele Comisiei de Jurizare al Galei Sănătăţii, ediţia a IV-a, 2012.

Seara de 5 decembrie se anunță a fi o seară de sărbătoare a medicinei româneşti, de apreciere a muncii tuturor celor care se implică pentru îmbunătăţirea sănătăţii din România și de bucurie a celor care vor câștiga cele 12 premii oferite de Sănătatea Media Group.

În cadrul Galei Sănătății, ediția a IV-a vor fi acordate cele 7 premii consacrate, dintre care amintim:

 

Premiul pentru cel mai performant management medical – sectorul public;

Premiul pentru cea mai bună campanie de informare publică în domeniul sănătăţii;

Premiul pentru cea mai dinamică societate medicală;

Premiul pentru cea mai implicată asociaţie de pacienţi;

Premiul pentru cea mai activă asociaţie a studenţilor la medicină;

Premiul pentru cel mai bun jurnalist pe sănătate;

Premiul pentru implicare deosebită în activitatea didactică.

În cadrul Galei Sănătății, ediția a IV-a vor fi acordate și trei premii speciale, devenite și ele deja tradiție. Este vorba despre premiul "Pasiune şi devotament", "Întreaga carieră medicală" și Premiile "Explore Medicine TV".

"Premiul Explore Medicine TV este un premiu special pentru mine și asta deoarece aici îi premiem pe acei medici care s-au implicat în proiectul didactic Explore Medicine TV. Îi premiem pe aceia care s-au alăturat acestui proiect inovator în acest an, care au înţeles că imaginea video contribuie substanţial la eficacitatea procesului de învăţare, şi care, cu dăruirea pe care o implică profesiunea de dascăl, primesc echipele noastre de filmare în sala de operații, se implică apoi activ în elaborarea materialelor didactice video dedicate studentilor si rezidentilor", a declarat Simona Maria Vlădica, Directorul General al Sănătatea Media Group.

Anul acesta, Gala Sănătății acordă și două premii noi, este vorba despre "Chirurgul Anului" și „Pediatrul Anului", unde medicii cu cele mai importante realizări în domeniul respectiv, pe anul 2012, vor fi apreciați de către juriul Galei Sănătăţii.

Gala Sănătăţii, ediţia a patra, este un eveniment Sănătatea Media Group organizat în anul 2012, in parteneriat cu Primăria Sectorului 5.

 

Divizia de Comunicare&PR

SĂNĂTATEA MEDIA GROUP

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Telefon: 0730.600.094, 0752.231.577

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii