+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

Apharmecpropiata lansare a noilor proiecte vizând informatizarea sistemului de sănătate anunțate de Ministerul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate promite să îmbunătățească în mod semnificativ modul în care sunt gestionate serviciile de sănătate din România. Introducerea rețetei electronice, a cardului de asigurat și a dosarului electronic al pacientului sunt proiecte ambițioase ce pot aduce o contribuție importantă la modernizarea sistemului de sănătate din țara noastră.

Citeşte mai mult...
 

Asociatia medicilor_bucurestiAsociația medicilor de familie București – Ilfov și Societatea Națională de Medicina Familiei organizează în perioada 28 – 31 martie 2012 a opta ediție a Conferinței Naționale de Medicina Familiei, "Echilibrul delicat între ştiinţă, artă şi comunicare".

Citeşte mai mult...
 

tmaROMEXPO, în parteneriat cu CAMERELE DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE DIN ROMĂNIA şi ANATECOR, au organizat în perioada 15 - 18 martie 2012, cea de-a II-a ediţie a Festivalului de Spiritualitate, Medicină Alternativă şi Terapii Complementare, eveniment ce a reunit 73 de firme din domeniile: medicină alternativă, produse naturiste, ştiinţe şi terapii spirituale, terapii complementare.

Citeşte mai mult...
 

smgSănătatea Media Group organizează în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor şi Colegiul Medicilor din Bucureşti, o conferinţă prilejuită de Ziua Europeană a Medicului, care se va desfăşura pe data de 30 martie 2012, în intervalul orar 13:00 – 17:00, la Palatul Parlamentului.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 132 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii