+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

expomedicaexpoMedika in parteneriat cu Societatea Romana de Pediatrie anunta, in data 5 iunie orele 9.00 - 18.00, organizarea conferintei de pediatrie cu participare nationala, Bucuresti, Palatul Parlamentului.

Citeşte mai mult...
 

tmaSuntem bucurosi sa va anuntam ca ROMEXPO organizeaza in parteneriat cu Camerele de Comert din Romania si ANATECOR cea de-a II-a editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare in perioada 15 – 18 martie 2012, unde vom reuni si de aceasta data oameni preocupati cu imbunatatirea calitatii vietii.

Citeşte mai mult...
 

smgDezbaterea "Legislaţia - aliat sau duşman al pacienţilor din România?!" care a avut loc pe data de 13 martie 2012, la Casa Universitarilor din Bucureşti, s-a bucurat de un număr mare de participanţi (120), reunind autorităţile din domeniul sanitar şi reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi pentru a dezbate pe marginea problemelor cu care se confruntă pacienţii din România şi pentru a găsi soluţiile potrivite pentru rezolvarea acestora.

 

Citeşte mai mult...
 

smgSănătatea Media Group organizează, în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, o dezbatere prilejuită de Ziua Europeană a Pacienţilor, care se va desfăşura marţi 13 martie 2012, în intervalul orar 09:30-18:00, la Casa Universitarilor din Bucureşti. Evenimentul „Legislaţia – aliat sau duşman al pacienţilor din România?" este susţinut de Alianţa pentru Sănătate din România.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 133 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii