+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

Afis CNMF_2012Asociația medicilor de familie București – Ilfov și Societatea Națională de Medicina Familiei organizează în perioada 28 – 31 martie 2012 a opta ediție a Conferinței Naționale de Medicina Familiei, "Echilibrul delicat între ştiinţă, artă şi comunicare".

 

Citeşte mai mult...
 

expomedicaIn perioada 5 – 8 iunie 2012 se va desfasura cea de-a II-a editie a evenimentului medical specializat expoMedika, ce se adreseaza companiilor producatoare, importatoare sau distribuitoare de aparatura, tehnologii si servicii medicale, cadrelor medicale, reprezentantilor din departamentele de achizitii si pacientilor.

Citeşte mai mult...
 

smgSănătatea Media Group organizează, în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, o dezbatere prilejuită de Ziua Europeană a Pacienţilor, care se va desfăşura în data de 13 martie 2012, în intervalul orar 09:30 – 18:00, la Casa Universitarilor din Bucureşti. Evenimentul „Legislaţia – aliat sau duşman al pacienţilor din România?" este susţinut de Alianţa pentru Sănătate din România.

Citeşte mai mult...
 

bmsAtractii la Body Mind Spirit Festival, 2-4 Martie 2012, Sala Palatului – Intrarea libera

Citeşte mai mult...
 

Pagina 134 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii