+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

briosamartisorSănătatea Media Group susține inițiativa reprezentanților Asociației M.A.M.E. de a vinde mărțisoare în scop caritabil. În acest sens, angajații Sănătatea Media Group donează 60 de mărțișoare pentru acțiunea caritabilă "Mărțișoare Umanitare".

Citeşte mai mult...
 

alzheimer batranaAvem nevoie urgentă de un program național de demenţă în România, este mesajul pe care vor să-l transmită organizatorii Conferinței Naționale Alzheimer organizată în perioada 23-25 februarie, la Institutul Național de Statistică București.

 

Citeşte mai mult...
 

smgSănătatea Media Group organizează, în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Pacienţilor, o dezbatere prilejuită de Ziua Europeană a Pacienţilor, care se va desfăşura în data de 13 martie 2012, la Casa Universitarilor din Bucureşti. Evenimentul „Legislaţia – aliat sau duşman al pacienţilor din România?" este susţinut de Alianţa pentru Sănătate din România.

Citeşte mai mult...
 

psihoSocietatea Româna Alzheimer organizează în perioada 23 - 25 februarie 2012, la Institutul Național de Statistică, Conferința Națională Alzheimer, cu tema "Actualități în domeniul demențelor; Demența Alzheimer - problemă majoră de sănătate publică a României".

Citeşte mai mult...
 

Pagina 135 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii