+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

sratiÎn perioada 16 - 20 mai 2012, în incinta Centrului Internațional de Conferințe Sinaia, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă - S.R.A.T.I., Filiala București - S.R.A.T.I., Societatea Franceză de Anestezie și Reanimare, Societatea Israeliană de Anestezie și Societatea Română de Sepsis organizează evenimentele SRATI 2012:

Citeşte mai mult...
 

galaPalatul Parlamentului şi-a deschis porţile, pe data de 14 decembrie 2011, ora 19:30, pentru a găzdui cel mai important şi cel mai aşteptat eveniment al anului din lumea medicală - Gala Sănătăţii, ediţia a III-a.

 

 

Citeşte mai mult...
 

smg mare fara bgMarţi, 13 decembrie 2011, va fi efectuat primul implant cohlear cu electrod perimodiolar ce asigură un contact electric perfect între implant şi terminaţiile nervului auditiv, din cadrul Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

Citeşte mai mult...
 

galaGala Sănătăţii, locul de întâlnire a valorilor din sănătate, îşi deschide cortina celei de-a treia ediţii, pe 14 decembrie, ora 19:30, la Palatul Parlamentului (Intrarea S1), pentru a premia cele mai deosebite realizări din domeniul medical. Gala Sănătăţii şi-a construit deja o tradiţie în promovarea valorilor medicinei româneşti, în recompensarea şi încurajarea eforturilor celor care sprijină sănătatea din România. Cea de-a treia ediţie îşi propune să continue această tradiţie şi să premieze reuşita medicilor şi a celor care au contribuit la dezvoltarea sistemului de sănătate românesc în anul 2011.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 136 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii