+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

reteua medicalaReteauaMedicala.ro lanseaza concursul Cel mai apreciat medic in online pentru medicii specialisti, primari si medicii rezidenti din toata tara!

Citeşte mai mult...
 

healt and beautyO expozitie, doua puncte de interes: sanatatea si frumusetea! Daca iti pasa de sanatatea ta si de modul cum arati aici vei gasi toate noutatile din domeniu.

Citeşte mai mult...
 

conf galatiConferinţa Internaţională "Environmental Capacity Building", organizată de Balkan Environmental Association (BENA), Academia Română şi Centrul European de Excelenţă pentru Mediu, Universitatea din Galaţi "Dunărea de Jos", se desfăşoară în perioada 11-13 noiembrie 2011, la Academia Română.

Citeşte mai mult...
 

conf galatiConferinţa Internaţională "Environmental Capacity Building", organizată de Balkan Environmental Association (BENA), Academia Română şi Centrul European de Excelenţă pentru Mediu, Universitatea din Galaţi "Dunărea de Jos", se va desfăşura în perioada10-13 noiembrie 2011, la Academia Română.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 137 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii