+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Comunicate de presa

Explore Medicine TV prezintă utilizatorilor un buletin informativ al noutăţilor din lumea medicală prin conceperea sau preluarea comunicatelor de presă de la partenerii mass-media.

galaGala Sănătăţii, locul de întâlnire al valorilor din sănătate, îşi deschide cortina celei de-a treia ediţii, pe 14 decembrie la Bucureşti, pentru a premia cele mai deosebite realizări din domeniul medical. Medici, manageri de top din industria de sănătate, asociaţii de pacienţi, societăţi medicale, jurnalişti din domeniul sănătăţii vor fi premiaţi pentru performanţele lor, pentru campaniile şi proiectele care au adus o plusvaloare sistemului de sănătate românesc în anul 2011.

 

Citeşte mai mult...
 

galaGala Sănătăţii, locul de întâlnire a valorilor din sănătate, îşi deschide cortina celei de-a treia ediţii, pe 14 decembrie, ora 19:30, la Palatul Parlamentului (Intrarea S1), pentru a premia cele mai deosebite realizări din domeniul medical.

 

Citeşte mai mult...
 

muntenia barzaMuntenia Medical Hospital, primul spital privat regional din Pitești, își extinde activitatea prin inaugurarea singurei Maternități private din Argeș, spital dotat la standarde europene. Astfel, siguranța individuală, asigurată prin serviciile de înaltă calitate oferite de Muntenia Medical Hospital, este extinsă la nivelul întregii familii.

Citeşte mai mult...
 

banner2Echipa Muntenia Medical Hospital din Piteşti integrează o nouă specialitate medicală, Maternitatea Muntenia Medical, care îşi va deschide porţile în data de 20 octombrie 2011, ora 13:30.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 138 din 139

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii