+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Luni, 27 Noiembrie 2017 10:33

23905574 1345707182217898 2299856034448960334 nIn urma cu aproximativ doua saptamani am demarat campania de strangere de fonduri pentru restaurarea unui lacas sfant...

Suntem deosebit de incantati ca o parte dintre dumneavoastra ati raspuns pozitiv apelului lansat de noi si ati donat fiecare cat a putut pentru ca lucrarile la aceasta bisericuta sa inceapa inainte de venirea iernii geroase.
Va multumim din suflet si avem credinta ca, in continuare, oameni de bine or sa contribuie la finalizarea acestor lucrari costisitoare... pentru ca apar in continuare costuri neprevazute ce necesita a fi acoperite.
Va reamintim mai jos povestea acestei sfinte biserici, pentru aceia dintre dumneavoastra care au credinta ca si Dumnezeu are nevoie de ajutorul si implicarea noastra cateodata. De asemenea, in atas la acest e-mail gasiti poze cu acoperisul bisericii care este in lucru. O echipa de mesteri lucreaza din zori si pana seara pentru a termina cat mai curand lucrarea.
Dumnezeu trimite intotdeauna ingerii catre alti ingeri pentru a le arata calea dreapta spre lumina.
O bisericuta veche si minunata, unde timpul sta in loc, lacas frumos si pretios unde harul lui Dumnezeu se simte mai tare ca oricunde, se afla acum uitata intr-o oarecare nepasare si neputinta si are nevoie de noi, de dumneavoastra ca sa isi poata primi in continuare enoriasii asa cum se cuvine! 

In acesta bisericuta, acum, ploua pe sfinti... La fiecare ploaie apar infiltratiile in tavan sau pe turla.
Asadar, iata cum o biserica mica, o bijuterie spirituala se afla intr-o continua degradare. 
Asociatia "Arta Proiectelor Inovatoare in Sanatate, Educatie si Turism" - prin Simona Maria Vladica - presedintele asociatiei - sprijina deja restaurarea bisericutei prin donarea tablei ce se va monta pe biserica si a unei cruci ce va fi pusa pe turla centrala.
Lucrarea insa nu va putea fi finalizata fara implicarea si sustinerea dumneavoastra deoarece mai este nevoie de bani cu care sa fie platiti mesterii ce vor repara si monta acoperisul si crucile.
Preotul de la aceasta biserica se straduieste singur de ceva vreme sa tina efectiv in picioare acest lacas sfant. Fara implicarea lui s-ar fi prabusit demult. Pana in prezent, parintele a reusit sa puna o marmura frumoasa pe jos pentru ca inainte era pamant.., a pus de asemenea si icoane frumoase, a adus sfinte moaste, a curatat-o si a facut-o functionala. 
Recent au mai fost facute si alte cateva donatii precum niste sfinte vase (pentru aghiazma si anafora), un candelabru si suportul pe care se citeste Sfanta Evanghelie.
Am gasit deja donatori care au oferit doua din cele trei cruci pentru turlele bisericii. 
Vă invitam pe aceasta cale să fiți solidari cu actiunea noastra si sa ne dam mana pentru recuperarea acestui sfant lacas.
Haideti sa ajutam ingerii sa se intoarca la aceasta bisericuta!
Pentru orice donatie puteti depune bani in contul Asociatiei Arta Proiectelor Inovatoare in Sanatate, Educatie si Turism, CIF 37202424, cont bancar RO40BTRLRONCRT0381927901, deschis la Banca Transilvania, Reprezentant Legal: Simona Maria Vladica. La detaliile pentru depunerea banilor va rugam sa treceti: donatie biserica

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.231.577.

Va multumim mult!
Dumnezeu sa ne ajute!

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii