+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Ghid analize medicale

V-ați uitat de multe ori peste analizele medicale, fără să înțelegeți ce înseamnă fiecare valoare și cum vă poate afecta sănătatea? Dacă da, atunci acum nu mai aveți această problemă. Vă oferim în continuare un ghid de analize medicale care vă va facilita înțelegerea și formarea unei opinii în legătură cu starea dumneavoastră de sănătate, chiar înainte de merge la medic.

calciuCalciul este cel mai abundent mineral din organismul uman cu un rol important în constituirea oaselor și a dinților. Ajută la buna funcționare a mușchilor și are de asemenea un rol important în coagularea sângelui.

Citeşte mai mult...
 

sodiuSodiul este o substanță minerală care are capacitatea de a reține apa în organism. Nivelul crescut de sodiu în organism reprezintă un pericol pentru inimă și rinichi care fac eforturi mari pentru a elimina această substanță din organism.

Citeşte mai mult...
 

mgMagneziul este un mineral vital pentru funcționarea corectă a organismului, contribuind la reglarea unor funcții nervoase. Un nivel normal de magneziu în organism ajută la mărirea rezistenței organismului la stres, transformă zahărul din sânge în enegie.

Citeşte mai mult...
 

artera blocataColesterolul este o grăsime care se găsește în toate celule organismului și provine în proporție de 20 – 30% din alimentație. Restul este fabricat de organism la nivelul ficatului. Este important de știut că există două tipuri de colesterol: "rău" și "bun".

Citeşte mai mult...
 

Pagina 7 din 9

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii