+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica se adresează întregului corp medical, și în special studenților la medicină, rezidenţilor și medicilor specialişti, pentru a le oferi tot suportul didactic structurat conform nivelului de pregătire şi de înţelegere al fiecărei categorii de utilizatori. Toţi cei interesaţi pot beneficia de materiale didactice video, concepute pentru fiecare afecţiune în parte.

Vizionarea materialelor didactice se poate face numai după înregistrarea dumneavoastră pe site și achiziționarea unui pachet Explore Medicine TV.

Pachete Explore Medicine TV:

- Basic 15 credite / 5 euro;

- Bronze 35 credite/10 euro;

- Silver 110 credite/30 euro;

- Gold 150 credite/ 50 euro;

- Platinium 380 credite/ 100 euro;

 

Pachetele se achiziționează în sistem paypal

 

Pentru a cumpara pachetele Explore Medicine TV click aici

LimfadenectomieLimfadenectomia este o intervenție chirurgicală de extirpare a unei mici părți a sistemului limfatic. Scopul acestei intervenții este de a îndepărta pericolul metastazelor ganglionare la pacienții care suferă de una sau mai multe forme de cancer. Mai exact, medicii vor scoate ganglionii și vasele limfatice care drenează organul afectat, precum și țesutul grăsos care le înconjoară.

 

Citeşte mai mult...
 

Explore Medicine TV vă prezintă cazul unui prematur cu greutate mică la naștere asupra căruia a fost aplicată tehnica gavajului orogastric. Alimentația enterală prin gavaj este recomandată la nou-născuții cu vârstă gestațională mai mică de 34 săptămâni, deoarece sub aceasta perioadă nu este încă instalat reflexul de supt nutritiv și nici coordonarea supt-inghițit-respirat. Se recomandă să fie inițiată numai în cazul unui tub digestiv funcțional, adică, din punct de vedere clinic, atunci când abdomenul este suplu, depresibil, fără distensie, cu zgomote intestinale prezente.

Citeşte mai mult...
 

tiroidectomie totalaTiroidectomia este o procedură chirurgicală delicată de extirpare a unei părți sau a întregii glande tiroide. În timpul intervenției, o atenție deosebită este acordată nervilor recurenți, care au contact cu glanda tiroidă și care sunt responsabili de procesul de vorbire, precum și glandelor paratiroide, care au un rol important în metabolismul fosforului și al calciului.

 

Citeşte mai mult...
 

13 proteza_sold

Protezare totală de șold este o intervenție chirurgicală care constă în îndepărtarea suprafețelor articulare și montarea la nivelul articulațiilor a unor suprafețe sintetice care sunt făcute dintr-un aliaj inoxidabil special.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii