+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 09 Februarie 2012 00:16

11 chembolizaer

Chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile este o intervenție minim invazivă care presupune externarea pacientului la 24, maxim 48 de ore după procedură; se realizează cu anestezie locală, introducându-se un microcateter în arterele din ficat care vascularizează tumora respectivă.

 

În aceste vase, ulterior, se vor injecta microsfere încărcate cu substanțe chimioterapice, care au rolul de a distruge tumora din interior.

Explore Medicin TV vă prezintă cazul unui pacient în vârstă de 83 de ani, care suferă de cancer hepatic extins la nivelul întregului lob drept, la care s-a practicat o chemoembolizare hepatică cu microsfere absorbabile.

Chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile a fost realizată al Spitalul SANADOR de către dr. Bogdan Popa, medic specialist în radiologie intervențională.

 

Atenție! Acesta este un material didactic video cu conținut medical explicit! Materialul didactic video realizat de Explore Medicine TV poate fi vizualizat prin înregistrarea dumneavoastră pe site și efectuarea plății aferentă acestuia. Costul vizionării filmului dedicat limfadenectomiei este de 10 credite.

 

Video aici- Chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii