+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica se adresează întregului corp medical, și în special studenților la medicină, rezidenţilor și medicilor specialişti, pentru a le oferi tot suportul didactic structurat conform nivelului de pregătire şi de înţelegere al fiecărei categorii de utilizatori. Toţi cei interesaţi pot beneficia de materiale didactice video, concepute pentru fiecare afecţiune în parte.

Vizionarea materialelor didactice se poate face numai după înregistrarea dumneavoastră pe site și achiziționarea unui pachet Explore Medicine TV.

Pachete Explore Medicine TV:

- Basic 15 credite / 5 euro;

- Bronze 35 credite/10 euro;

- Silver 110 credite/30 euro;

- Gold 150 credite/ 50 euro;

- Platinium 380 credite/ 100 euro;

 

Pachetele se achiziționează în sistem paypal

 

Pentru a cumpara pachetele Explore Medicine TV click aici

Hernie ombilicalaExplore Medicine TV vă prezintă cazul cazul unui pacient cu două hernii, tratate chirurgical în același timp operator. Este vorba despre o hernie inghinală oblică externă dreaptă și o hernie ombilicală. Hernia inghinală și hernia ombilicală sunt defecte parietale abdominale, boli de sorginte chirurgicală.

 

Citeşte mai mult...
 

14 proteza_de_genunchi

Protezarea totală de genunchi este o intervenție chirurgicală care constră în îndepărtarea suprafețelor articulare și montarea la nivelul articulațiilor a unor suprafețe sintetice care sunt făcute dintr-un aliaj inoxidabil special. Între acestea se interpune o piesă de polietilenă foarte dură. Operația presupune folosirea unui instrumentar specializat.

În materialul didactic video pe care îl veți urmări în continuare, Explore Medicine TV prezintă cazul unui pacient în vârstă de 77 de ani, care suferă de gonartroză, o afecțiune degenerativă a articulației genunchiului, în stadiul 4, la care s-a practicat înlocuirea articulației cu o proteză totală de genunchi.

Citeşte mai mult...
 

Tumora cerebralaTumorile cerebrale sunt mase expansive intracraniene, care pot provoca diverse deficite neurologice. Aceste pot fi de două feluri: tumori primare ale creierului, care se dezvoltă chiar din celulele creierului și metastaze cerebrale, apărute ca urmare a extinderii cancerului de la alte organe.

 

Citeşte mai mult...
 

398757841 295

Cura chirurgicala a herniei ombilicale – defect parieto-abdominal complex

Defectul parieto-abdominal sau altfel spus hernia ombilicală și hernia epigastrică asociate cu diastazis al drepților abdominali este o afecțiune care provoacă dureri la nivelul ombilicului și pe linia mediană supraombilical.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii