+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica se adresează întregului corp medical, și în special studenților la medicină, rezidenţilor și medicilor specialişti, pentru a le oferi tot suportul didactic structurat conform nivelului de pregătire şi de înţelegere al fiecărei categorii de utilizatori. Toţi cei interesaţi pot beneficia de materiale didactice video, concepute pentru fiecare afecţiune în parte.

Vizionarea materialelor didactice se poate face numai după înregistrarea dumneavoastră pe site și achiziționarea unui pachet Explore Medicine TV.

Pachete Explore Medicine TV:

- Basic 15 credite / 5 euro;

- Bronze 35 credite/10 euro;

- Silver 110 credite/30 euro;

- Gold 150 credite/ 50 euro;

- Platinium 380 credite/ 100 euro;

 

Pachetele se achiziționează în sistem paypal

 

Pentru a cumpara pachetele Explore Medicine TV click aici

Ruptura de perineuRuptura de perineu este denumirea generică ce indică slăbirea aparatului musculo-aponevrotic al perineului, reducerea tonusului ţesuturilor perineale, aceasta numărându-se printre cauzele primordiale ale incontinenţei urinare la femei.

 

Citeşte mai mult...
 

11 chembolizaer

Chemoembolizarea hepatică cu microsfere absorbabile este o intervenție minim invazivă care presupune externarea pacientului la 24, maxim 48 de ore după procedură; se realizează cu anestezie locală, introducându-se un microcateter în arterele din ficat care vascularizează tumora respectivă.

Citeşte mai mult...
 

Explore Medicine TV vă prezintă cazul unui pacient, operat în urmă cu 10 ani de pneumectomie stângă pentru repararea unui plămân distrus cu fistulă bronșică stângă și empiem pleural stâng. Abordarea videomediastinoscopica transcervicală a bronșiei principale stângi presupune utilizarea unui disector mobil și a unui videomediastinoscop, de tip Wolf, cu lame detașabile.

Citeşte mai mult...
 

Filmul prezintă cazul unei paciente tratată pentru o anomalie de clasa a III-a cu devierea mandibulei spre partea stângă și ocluzie inversă laterală. Din cauză că relațiile de ocluzie sunt aproape unite pe partea stângă, iar linia mediană mai este deviată, pe partea dreaptă există destul spațiu de-a lungul canalului dintre cuspizii superiori, astfel încât relațiile de oculzie să fie ghidate spre spațiul vestibular drept, corectând astfel ocluzia frontală.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii