+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

spirulinaStarea de sănătatea este o condiţie de primă importanţă pentru organismul uman, deoarece ea oferă starea de bine şi protecţia împotriva unor agenţi virali sau bacterieni.Un sistem imunitar scăzut înseamnă un organism extrem de vulnerabil, iar de la afecţiuni minore până la probleme grave de sănătate nu este decât un mic pas.

Citeşte mai mult...
 

patronul hexi 465x390Hexi Pharma afirma printr-un comunicat de presa faptul ca dezinfectantii nu aveau bacterii. Mai jos redam textul integral al comunicatului:

Citeşte mai mult...
 

Hamei si bereLipsa somnului poate avea efecte serioase asupra organismului. Scăderea capacității de muncă și schimbările de dispoziție sunt doar două dintre acestea. Insomnia nu trebuie ignorată, atenționează specialiștii care le recomandă persoanelor care se confruntă cu această afecțiune să își schimbe modul de viață. Iar schimbarea trebuie să înceapă mai întâi din farfurie!

Citeşte mai mult...
 

logo2xFundația HOSPICE Casa Speranței propune Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) ca din 2017 să includă în sistemul de acreditare a spitalelor, evaluarea furnizorilor de îngrijiri paliative după standarde și instrumente specifice, create în cadrul unui proiect sprijinit financiar de Norvegia, Islanda și Liechtenstein și derulat în parteneriat cu Institutul Regional de Oncologie Iași și Spitalul Municipal Câmpia Turzii.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 784

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii