+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Grup Suport PsihologicLansat de Fundația Policlinici Sociale Regina Maria în parteneriat cu C&A România, programul-pilot de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer și mamele cu copii bolnavi de cancer continuă în 2017 în București, iar din luna mai va putea fi accesat și în Ploiești. Grupul suport este o modalitate de a intermedia contactul și schimbul de experiență al supraviețuitorilor și familiilor acestora în lupta împotriva acestei boli și se axează pe nevoia de sprijin și ajutor reciproc.

Citeşte mai mult...
 

banner comunicat 1 milion 1În perioada 12 aprilie – 11 iunie în cadrul „Bucurie în Mișcare”, campanie a Asociației 11even susținută de Kaufland România, organizatorii îi invită pe toți cei care iubesc mișcarea la o provocare extraordinară, aceea de a strânge împreună „1 Milion de secunde de mișcare”.

Citeşte mai mult...
 

17861873 1146735148781770 389332724909018945 nIeri, in Sfanta si Marea Miercuri din Saptamana Patimilor, dr. Simona Vladica a ramas fidela crezului ca “DAR DIN DAR SE FACE RAI …”

Citeşte mai mult...
 

Valeriana o planta pe cat de frumoasa pe atat de benefica pentru sanatateAnxietatea a devenit una dintre cele mai răspândite tulburări, fiind o consecinţă a faptului că nu reuşeşti să ai constant o certitudine a unui viitor asigurat şi apar astfel tot mai frecvent şi excesele de violenţă.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 819

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii