+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

igsuUna dintre prioritățile asumate de către Ministerul Afacerilor Interne prin Programul de Guvernare este optimizarea mecanismelor funcționale ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în vederea îmbunătățirii sistemului de management în situații de urgență și protecție civilă.

Citeşte mai mult...
 

pacient roman transferat sofiaConform ultimelor informații provenite de la echipa medicală din Sofia, pacientul român transferat în Bulgaria în urma exploziei din București este stabil, iar prognosticul dat de medici este unul favorabil. Pacientul a fost supus ieri unei intervenții chirurgicale, iar doctorii apreciază că, în cursul zilei de astazi, va fi detubat. 

Citeşte mai mult...
 

gabriela fireaLa initiativa Primarului General, Gabriela Firea, consilierii generali au aprobat in sedinta din data de 25 august, proiectul de hotarare privind "demararea Programului pentru dotarea si modernizarea cabinetelor de asistenta medicala scolara si de medicina dentara din unitatile de invatamant public prescolar, scolar si universitar din municipiul Bucuresti". Din totalul de 50 de consilieri generali, 36 au votat 'pentru' acest proiect, iar 13 consilieri ai USB au votat 'impotriva'.

Citeşte mai mult...
 

boli infectioaseSpecialistii Institutului de Boli Infectioase Matei Bals spun ca riscul de imbolnavire in cazul lor este mult mai mare pentru ca nu au fost niciodata vaccinati.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 804

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro