+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

marian burceaAstăzi, 21 martie 2017, Conf. Univ. Dr. Marian Burcea a fost investit Președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, în prezența Prof. Dr. Florian Bodog - ministrul Sănătății. 

Citeşte mai mult...
 

medicina interna

Aproximativ 3 din 100.000 de oameni, au nevoie, anual de transplant medular cu celule stem hematopoietice1. Este vorba despre pacienți diagnosticați cu boli hematologice și oncologice grave, așa cum este leucemia, de exemplu, și pentru care transplantul de măduvă poate însemna o mare șansă de vindecare.

Citeşte mai mult...
 

17197665 1113254945463124 364469002 nDr. Simona Maria Vladica, in calitate de reprezentant al Sanatatea Media Group, impreuna cu cativa oameni de bine care au ales sa isi daruiasca, astazi, parte din timpul lor, au desfasurat o campanie umanitara pentru Centrul de Ingrijire si Asistenta Ciocanesti, judetul Calarasi, un centru ce ofera servicii de ingrijire, gazduire si recuperare a persoanelor cu dizabilitati. 

Citeşte mai mult...
 

asoc pacientiConsilierii Primarului General, impreuna cu directorul medical al Spitalului Colentina, doamna Rodica Olteanu, au avut ieri o intalnire cu reprezentanti ai asociatiilor pacientilor, pentru a clarifica neintelegerile cu privire la situatia de la Spitalul Colentina, precum si pentru a initia o colaborare directa intre aceste asociatii si Municipalitate.  

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 815

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii