+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

asoc pacientiConsilierii Primarului General, impreuna cu directorul medical al Spitalului Colentina, doamna Rodica Olteanu, au avut ieri o intalnire cu reprezentanti ai asociatiilor pacientilor, pentru a clarifica neintelegerile cu privire la situatia de la Spitalul Colentina, precum si pentru a initia o colaborare directa intre aceste asociatii si Municipalitate.  

Citeşte mai mult...
 

biografie blog2Cetatenii au dreptul la spitale care sa ofere servicii de calitate, dupa modelul european!

Primarul General, Gabriela Firea, s-a intalnit ieri, la sediul Municipalitatii, cu managerii si cu directorii medicali ai celor 19 spitale aflate in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti. Alaturi de Primarul Capitalei, la intalnire au fost prezenti directorul interimar al Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, Razvan Nitu si directorul medical interimar al  ASSMB, Turkes Ablachim.

Citeşte mai mult...
 

dr. Mihaela Parnia specialist recuperare medicalaDurerile de spate obișnuite sau majoritatea afecțiunilor mai grave ale coloanei vertebrale pot fi tratate fără operație, dacă pacienții sunt dispuși să țină cont de câteva reguli, susține dr. Mihaela Parnia, specialist în recuperare medical la Bio Ortoclinic.

Citeşte mai mult...
 

tineri mediciTineri medici specialişti din diabetologie, neurologie și medicină de familie sunt așteptați să ia parte din „Wörwag Inspiring Program” – un proiect prin îşi vor dezvolta aptitudini complementare celor medicale, îmbunătăţindu-şi, astfel, calitatea actului medical şi performanţele profesionale.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 814

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii