+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

supliform 500mlVara este anotimpul cel mai frumos, plin de căldura și miresme care mai de care mai îmbietoare. Când spui vară, te gândești la mare, soare, plajă, nisip împreună cu familia și prietenii.

Citeşte mai mult...
 

ziua donatorului de organeIn 16 iulie 1996, prin Decizie a Judecatoriei Sector 1 ia fiinta Aociatia Transplantatilor din Romania; in urma unui an de demersuri ale grupului de initiativa (21 de pacienti cu transplant si donatori) si cu suportul consultativ al d-lui prof. dr. Mihai Lucan.

Citeşte mai mult...
 

ministerul sanatatiiRomânia trebuie să recalculeze prețurile medicamentelor pe bază anuală conform Ordinului 75/2009. Din cauza unor întârzieri anterioare mandatului său și pentru a nu periclita accesul pacienților la tratament, ministrul Sănătății a decis amânarea aplicării acestui ordin până la 1 noiembrie.

Citeşte mai mult...
 

oameni pe stradaPrincipala cauza de mortalitate din România este reprezentată de bolile cardiovasculare ( 54.521 decese), dublu față de media europeană (108.9 la 100.000 locuitori în România, față de 43.8 media europeană), potrivit datelor publicate de OMS pentru anul 2014.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 789

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii