+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

assmb in atentia parintilorÎn acest an, ASSMB a demarat un amplu proces de digitalizare a activității cabinetelor din Rețeaua de medicină școlară a Muncipiului București, în vederea eficientizării activității cadrelor medicale și a îmbunătățirii comunicării acestora cu părinții/tutorii legali ai copiilor.

Citeşte mai mult...
 

consiliere psihologica copiiAsociația M.A.M.E. a derulat, pe parcursul anului 2020, proiectul Servicii psiho-socio-medicale în beneficiul copiilor grav bolnavi”, în cadrul căruia 132 de copii diagnosticați cu afecțiuni grave și 66 de părinți au avut acces gratuit la serviciile de recuperare psiho-socio-medicală de care aveau nevoie.

Citeşte mai mult...
 
laura maria cojocaruEmoțiile ne influențează viața de zi cu zi. Ele reprezintă expresia emoțională a unei experiențe și sunt o condiție a definirii ființei umane. Dezvoltarea emoțională are propriile sale caracteristici pe tot parcursul ciclului de viață, dezvoltând diverse modele de răspuns și exprimare.
Citeşte mai mult...
 

vlad voiculescu ministruMinistrul Sănătății, Vlad Voiculesu, despre imaginile de la Spitalul din Corabia: Am trimis o echipă de control a DSP Olt să ancheteze ce s-a întâmplat; astfel de situații trebuie tratate cu mult mai mult profesionalism de către personalul spitalicesc.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 819

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii