+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Joi, 29 August 2013 15:18

feelsmartAcademia de Creativitate feel smART revine în Parcul Sebastian între 4-8 septembrie, cu noi surprize şi ateliere gratuite pentru copii, în cadrul Conferinţei Bebe Sănătos, ediţia a IV-a.


“Programul Fii creativ! desfăşurat în Parcul Sebastian în zilele de 19 şi 26 august a fost un eveniment de succes, copiii au fost foarte receptivi, răspunzând excelent activităţilor pe care le-am propus, iar părinţii şi-au manifestat dorinţa de a ne revedea. De aceea, am decis să participăm la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Bebe Sănătos, un eveniment cu tradiţie în informarea cu privire la dezvoltarea sănătoasă a copiilor”, a declarat Alina Tudor, manager de programe al Academiei de Creativitate feel smART
Astfel, copiii vor fi întâmpinaţi cu ateliere de pictură, modelaj în lut, confecţionare de instrumente muzicale, confecţionare de măşti şi un atelier de podoabe dedicat fetiţelor care vor să-şi conceapă singure bijuteriile sau băieţeilor care vor să le ofere doamnelor şi domnişoarelor din viaţa lor un cadou special. Mai mult decât atât, participanţii la Conferinţa Bebe Sănătos vor avea posibilitatea de a câştiga un voucher ce include participarea la cursurile Academiei de Creativitate feel smART.
Academia de Creativitate feel smART doreşte să ofere acces la atelierele sale de creaţie unui număr cât mai mare de copii, dar şi părinţi, care vor avea ocazia de a vedea şi înţelege rolul pe care stimularea creativităţii îl are în dezvoltarea armonioasă a copilului. Pentru programul detaliat al atelierelor gratuite pentru copii, click aici.
Academia feel smART este un proiect derulat de un grup de artisti, psihologi si pedagogi cu scopul de a incuraja limbajul creativ si comunicarea prin arta de la cele mai fragede varste. Propunerile acestei echipe, precum si informatii despre atelierele le gasiti pe feelsmart.ro


Citește și:
Parada modei pentru fetite, in cadrul Bebe Sanatos
Creatii vestimentare prezentate de femei gravide, in cadrul Bebe Sanatos, editia a IV-a

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii