+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu
Joi, 06 Aprilie 2017 12:37

Valeriana o planta pe cat de frumoasa pe atat de benefica pentru sanatateAnxietatea a devenit una dintre cele mai răspândite tulburări, fiind o consecinţă a faptului că nu reuşeşti să ai constant o certitudine a unui viitor asigurat şi apar astfel tot mai frecvent şi excesele de violenţă.

 

S-a dovedit faptul că multe plante medicinale sunt benefice în tratamentul anxietăţii, iar natura îţi pune la dispoziţie toate resursele ei, tu doar trebuie să le alege pe cele potrivite ţie.
Viaţa cotidiană a transformat omul puternic într-un suflet extrem de vulnerabil în faţa stresului general, lucru care din păcate îşi pune amprenta atât asupra sănătăţii fizice cât şi psihice.

Valeriana este cel mai bun calmant

Tratează stările de anxietate şi te ajută să menţii senzaţia de calm o perioadă mai îndelungată. Reduce semnificativ numărul atacurilor de panică şi în acelaşi timp scade riscul de apariţie a unui nou atac.

Pentru asta aeriseşte bine casa dimineaţa iar când ajungi acasă aprinde lumânări parfumate sau apelează la uleiurile esenţiale de muşeţel, levănţică, bergamotă, iasomie pentru a te destinde. Ascultă o muzică de calitate, fă o baie miresmată şi bucură-te de un somn de calitate. Studiile efectuate pe această temă arată că atacurile de panică apar mai ales la persoanele care sunt foarte critice cu ele însele.

Nimeni nu este perfect, iar imperfecţiunile ne fac să fim diferiţi, unici, memorabili. Oricât de mult ţi-ai dori să găseşti o persoană perfectă, aceasta nu există. Fiecare avem părţi bune şi mai puţin bune. Important este să te accepţi aşa cum eşti şi să scoţi în evidenţă calităţile.

Anxietatea poate să apară fără o cauză anume, însă este important să ceri ajutorul, să vorbeşti despre problema ta, să nu te închizi în tine.

Sursa: Adevarul.ro

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii