+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Luni, 24 Septembrie 2012 14:57

ponta-simonaDirector General Sănătatea Media Group, lect. univ. dr. Simona Maria Vlădica, a participat sâmbătă la ceremonia de inaugurarea a Unității de Primiri Urgențe Târgu Mureș. La eveniment au mai participat și prim-ministrul, Victor Ponta, ministru Sănătății, dr. Vasile Cepoi, ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Ecaterina Andronescu și ministrul Afacerilor și Internelor, Mircea Dușa.

 

"Profesionalismul, consecvența, încrederea și munca continuă pot duce la astfel de rezultate. Asta arată că se poate. Am încredere în exemplul dat de dr. Arafat și sunt de părere că dacă Sănătatea este o prioritate, atunci trebuie mai mulți bani alocați. De aceea trebuie să stabilim o strategie de creștere a veniturilor din sistem", a declarat ministrul Sănătății, dr. Vasile Cepoi.

Și premierul României, Victor Ponta, a ținut să felicite întreg colectivul care a făcut posibilă modernizarea și inaugurarea noii unități de la Târgu Mureș: " Îi felicit pe toți cei care au făcut posibilă realizarea acestui proiect extraordinar, de la dr. Arafat până la cei care au muncit, aici, zi de zi. Proiectul început aici va avea o continuare în alte orașe din țară. O să aibă mulți pacienți, dar la cum arată lucrurile sunt convins că vor fi mult mai multe vieți salvate ca până acum."

De altfel, anul acesta, urmează inaugurarea unității de primiri urgențe de la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, după ce, în ultimii 2 ani, alte două unități, de la Constanța și Satu Mare, au fost inaugurate.

Inaugurarea unității de primiri urgențe de la Târgu Mureș a posibilă datorită fondurilor primite de la Ministerul Sănătății, precum și a sponsorizărilor venite din parte Vodafone. Unitatea a mai fost renovată o dată, la exterior, în 2011.

Citește și:

Prof. univ. dr. Catalin Cirstoiu a participat la inaugurarea UPU Targu Mures

 

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii