+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

FB FS A1675Auriculoterapia, cea mai rapida, sigura si noninvaziva terapie din lume impotriva fumatului, consumului de alcool, obezitatii, stresului a inregistrat rezultate remarcabile in ultimul an in Romania. Peste 190 de romani au reusit sa renunte la fumat prin aceasta terapie raspandita de peste 60 de ani in Europa si SUA.

Citeşte mai mult...
 

Anca DumitrescuMajoritatea copiilor cu autism intampina dificultati semnificative in dobandirea autocontrolului si dezvoltarea conceptului de sine; este dificil pentru o persoana cu autism sa isi controleze comportamentele neadecvate si sa actioneze corect in situatiile sociale, atunci cand sunt asteptate anumite comportamente de interactiune sociala.

Citeşte mai mult...
 

19961281 1227064887415462 5527025868967756172 nSub patronajul Ministerului Sanatatii si al Ministerului Justitiei a inceput astazi, la Praga, Congresul organizat de Academia Internationala de Drept si Sanatate Mintala. Maine, 10 iulie 2017, Dr. Simona Maria Vladica va prezenta o lucrare stiintifica cu titlul "Mediation and psychological counseling for separated parents as a way to reduce the risk of parental alienation debut", in cadrul sedintei inaugurale a unei asociatii europene preocupata de alienarea parentala.

Citeşte mai mult...
 

Laura Maria Cojocaru 2În creşterea şi dezvoltarea noastră, ne întâlnim cu diferite situaţii mai mult sau mai puţin plăcute, din care câştigăm experienţă. Pentru a ne satisface nevoi precum acceptarea şi aprecierea societăţii, „găsim” anumite modalităţi de adaptare la cerintele celor din jur, şi nu în ultimul rând modalităţi de evitare a suferinţei.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 11 din 818

<< Început < Anterior 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii