+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

oxitocinaUn hormon eliberat în timpul naşterii şi al relaţiilor sexuale poate fi folosit ca tratament pentru anorexia nervoasă, afirmǎ cercetătorii britanici şi  cei coreeni.

Citeşte mai mult...
 

diabet-medicAproximativ 150.000 de pacienți cu diabet zaharat și boală renală avansată sunt în prezent în România, a declarat  conf. dr. Cristian Serafinceanu în cadrul conferinței Zilele Institutului Național "Prof. dr. N. Paulescu".

Citeşte mai mult...
 

ceapa rosieCeapa stopeazǎ ȋnmulțirea celulelor canceroase, regleazǎ circulația și are efecte benefice pentru diabet.

Citeşte mai mult...
 

operatieChirurgii francezi au pus la punct o metodă inedită de înlocuire completă a unei valve cardiace fără deschiderea toracelui pacientului.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 724

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini