+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

LOGO-CONAS-2013Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor reia procesul de evaluare în vederea acreditării spitalelor, în urma aprobării în cadrul ședinței de Comitet director al CoNAS a listei cu unitățile sanitare propuse pentru evaluare.

Citeşte mai mult...
 

banicioiuMinistrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, s-a întâlnit cu reprezentanții Biroului Operativ al Federației Sanitas, informează ministerul, într-un comunicat remis miercuri AGERPRES.

Citeşte mai mult...
 

botezat ionescuCele mai frecvente tulburări psihice în România sunt anxietatea, depresia și tulburările psihosomatice, a declarat marți într-o conferință de presă dr. Ileana-Mihaela Botezat-Antonescu, directoarea Centrului Național de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog.

Citeşte mai mult...
 

ministerul-sanatatiiÎn Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 727 din data de 3 octombrie 2014 a fost publicat Ordinul ministrului sănătăţii nr. 1128/2014 privind stabilirea specialităţilor deficitare pentru care se organizează rezidenţiat pe post în spitale clinice cu secţii clinice universitare, institute sau centre medicale clinice în sesiunea 23 noiembrie 2014, precum și Ordinul ministrului sănătăţii nr. 1126/2014 privind stabilirea cuantumului taxei de participare la concursul de rezidenţiat pe post şi pe loc în medicină, medicină dentară şi farmacie, sesiunea 23 noiembrie 2014.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 808

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro