+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Burns salaLeziunea electrică este una dintre cele mai devastatoare leziuni și reprezintă o problemă gravă de sănătate publică cu care se confruntă ţările în curs de dezvoltare și cele dezvoltate, a declarat în cadrul cursului internaţional „Burns in chidren”, dr. Iulia Nacea.

 

Citeşte mai mult...
 

Grigor Alexandrescu echipaDr. Carmen Avram, de la Clinica de chirurgie plastică şi reconstructivă a Spitalului "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti a explicat în cadrul cursului internaţional „Burns in children” care sunt alternativele temporare utilizate în spital în cazul arsurilor majore.

Citeşte mai mult...
 

M MasselisProf. dr. Michele Masselis, preşedintele onorific al Euro-Mediterranean Council for Burns and Fire Disasters (MBC) a subliniat necesitatea suportului  psihologic în cazul pacienţilor victime ale arsurilor.

Citeşte mai mult...
 

Peter VogtProf. dr. Peter Vogt, preşedintele European Burn Association (EBA), a vorbit despre importanţa tratamentului reconstuctiv în cazul cicatricilor lăsate de arsuri pentru ca pacientul să se poată reintegra în societate.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 747

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii