+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

vladicaPe 29 august 2014, Dr. Simona Maria Vlădica a fost într-o vizită de lucru la Universitatea din New Delhi - Facultatea de Stiinte Medicale, unde a avut o întrevedere cu mai mulți doctori reputați precum Prof. Dr. Siddarth Ramji, Prof. Dr. Yogest Kumar Sarin, Prof. Dr. Dinesh Kumar și Prof. Dr. Henry H. Baa. De asemenea, Dr. Simona Vlădica a vizitat Spitalul Universitar Lok Nayak, instituție unde profesează toți doctorii numiți mai sus. La spital, aceasta a vizitat blocul operator, secțiile de Pediatrie, Neonatologie, secția de Anestezie și Terapie intensivă, dar și Secția de Imagistică și Radiologie.

Citeşte mai mult...
 

logo umfcdPentru că este luna septembrie,vor avea loc si inscrieri și examene la universitățile de Medicină din țară. Astfel, se numară bobocii mediciniști, se plătesc taxe și se discută despre variantele de cazare. Iată cum stă situația în cadrul celor mai importante universități de Medicină din țară:

Citeşte mai mult...
 

carol davilaPână pe data de 15 noiembrie 2014, pot participa la un nou proiect european de cercetare echipe de cercetători din următoarele țări: Belgia (Regiunea Flamandă), Letonia, Ungaria, Franța și România. La apelul HIVERA trebuie să participe minim 3 parteneri din 3 țări diferite. Ministerul Educației Naționale va asigura participantului român din cadrul consortiului câstigător o finanțare de până la 150 000 euro/proiect. Se vor finanța maxim 2 proiecte de cercetare cu participanți români.

Citeşte mai mult...
 

gala sanatatiiÎn data de 17 decembrie 2014 va avea loc, în Sala Unirii a Palatului Parlamentului, cea de-a V-a ediție a evenimentului „Gala Sănătăţii”, un eveniment de marcă, cu tradiţie în recunoaşterea valorilor din domeniul medical, care îşi propune şi în acest an să premieze realizările deosebite din domeniul sănătăţii.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 790

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii