+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

ministerul-sanatatiiMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a decis destituirea lui Marius Savu din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale (ANMDM).

Citeşte mai mult...
 

umf-bucProf. dr. George-Sorin Ţiplicǎ, din cadrul Spitalului Clinic Colentina și cadru didactic al UMF „Carol Davila” a ajuns astǎzi la elevii de la Colegiul Național „Sfȃntul Sava”.

Citeşte mai mult...
 

bebelus in uterPierderea congenitalǎ a auzului este una dintre cele frecvente afecțiuni la nou-nǎscut, iar datele aratǎ cǎ 3 din 1000 de nou-născuți suferă de aceastǎ afecțiune.

Citeşte mai mult...
 

obezitateProf. dr. Mircea Diculescu, medic-șef al secției Gastroenterologie și Hepatologie Fundeni și cadrul didactic al UMF “Carol Davila” le-a vorbit astǎzi elevilor de la Colegiul Național “Gheorghe Lazǎr” despre obezitate.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 715

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini