+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

alzheimer batranaOamenii de științǎ au testat recent, cu ajutorul șoarecilor de laborator, un medicament ce contribuie la stoparea bolilor ce aparţin unui grup de afecţiuni progresive care atacă sistemul nervos și care ar putea avea efecte pozitive şi în cazul unor maladii precum Alzheimer şi Parkinson.

Citeşte mai mult...
 

eugen-nicolaescuMinistrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, s-a ȋntȃlnit cu o delegație a Colegiului Medicilor din România, condusă de președintele Colegiului, prof. univ.dr. Vasile Astărăstoae, președintele Colegiului.

Citeşte mai mult...
 

ministerul-sanatatiiReprezentanții Ministerului Sǎnǎtǎții au precizat, ȋntr-un comunicat de presǎ, cǎ tratamentul cu marijuana medicinală nu este aprobat în prezent în România.

Citeşte mai mult...
 

depresiaPe data de 10 octombrie este marcatǎ Ziua Mondialǎ pentru Sǎnǎtate Mintalǎ, manifestare  ce are ca scop sensibilizarea și informarea cu privire la problemele de sǎnǎtate mintalǎ din ȋntreaga lume.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 652

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini