+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

elicopter-smurdSpitalul Județean de Urgență din Satu Mare va beneficia de un sistem de balizaj pentru a permite aterizarea elicopterelor de intervenție SMURD. Proiectul de instalare a unei parcări cu 88 de locuri de parcare și un sistem de balizaj pentru elicopterele SMURD va costa nu mai puțin de 1 milion de lei.

Citeşte mai mult...
 

Medihelp logoMediHelp Internațional este unul dintre cei mai importanți furnizori de asigurări private de sănătate din Europa Centrală de Est, iar de la finalul lunii trecute compania va oferi și polițele de asigurare de sănătate Allianz-Țiriac pentru persoane fizice și pentru companii.

Citeşte mai mult...
 

smurd-cluj-aniversare-20-aniLa sfârșitul săptămânii trecute, SMURD Cluj a sărbătorit 20 de ani de la înființare, în cadrul unei ceremonii speciale de la care nu a lipsit Read Arafat, care a ținut să precizeze că unitatea se bucură de o creștere de 16 procente față de 2013, la numărul de apeluri înregistrate.

 

Citeşte mai mult...
 

transplant-rinichiTransplantul de rinichi este o mare problemă în România, numărul bolnavilor despășind 2.500 de persoane. În plus, mulți dintre pacienți nici nu mai îndeplinesc condițiile biologice pentru a suporta intervenția chirurgicală.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 769

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii