+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

incubatorOrganizația Salvați Copiii România a dotat joi Secția de terapie intensivă neonatală a Spitalului "Grigore Alexandrescu" cu un incubator de ultimă generație, în cadrul campaniei de reducere a mortalității infantile "Bun venit pe lume!".

Citeşte mai mult...
 

invitatie oficiala Conferinta Cardiologie Interventionala Spitalul Bagdasar-Arseni oct 2014 1Bolile cardiovasculare sunt prima cauză de deces în România, acoperind 58% din mortalitatea generală la nivel național, conform celor mai recente statistici ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS). Având în vedere că numărul deceselor prin boli cardiace tinde să crească, este necesară intensificarea metodelor moderne de diagnostic și tratament în patologia cardiovasculară. În acest sens, procedurile cardiovasculare intervenționale sunt esenţiale în tratarea infarctului miocardic acut, una dintre cele mai frecvente şi severe afecţiuni cardiovasculare. 

Citeşte mai mult...
 

img52Asociatia Romana de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului si Profesii Asociate (ARPCAPA) impreuna cu Catedra de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului UMF Carol Davila, Spitalul Clinic de Psihiatrie "Prof. Dr. Al. Obregia", Asociatia Norocel si Liga Romana de Sanatate Mintala organizeaza a XI-a Conferinta de Sanatate Mintala a Copilului si Adolescentului. Evenimentul se va desfasura in perioada 7-8 Noiembrie 2014, in incinta Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, Bucuresti.

Citeşte mai mult...
 

hospiceHOSPICE Casa Sperantei si Asociatia Nationala de Ingrijiri Paliative organizeaza cea de-a XV-a Conferinte Nationale de Ingrijiri Paliative, in perioada 23-25 octombrie 2014, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara CRAFT.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 815

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii