+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

medic-rezidentSecretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a anunţat că medicii rezidenți vor putea face o evaluare anuală a centrului de rezidenţiat în care se pregǎtesc, sub protecţia anonimatului.

Citeşte mai mult...
 

eugen nicolaescuMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, împreună cu Consorţiul European de Hemofilie şi Asociaţia Română de Hemofilie au semnat  parteneriatul „Hemofilia, o prioritate pentru Sănătatea Publică din România”, în cadrul Conferinţei Europene de Hemofilie.

Citeşte mai mult...
 

ministerul-sanatatiiPacienții care suferǎ de boli cronice vor beneficia gratuit de un număr de consultaţii în funcţie de suferinţă şi de stadiul bolii, se aratǎ ȋntr-un proiect privind pachetul de bază al serviciilor medicale pus în dezbatere de Ministerul Sănătăţii.

Citeşte mai mult...
 

autismFundaţia Romanian Angel Appeal (RAA), în parteneriat cu Federaţia pentru Drepturi şi Resurse pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autist (FEDRA), va derula proiectul “Împreună suntem o voce!”.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 648

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini