+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

cancer san palpareFederaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) şi Liga Română de Cancer derulează, pentru al treilea an consecutiv, campania de informare despre cancerul de sân "Nu am făcut destul”.

Citeşte mai mult...
   

fumatFotografiile de pe pachetul ambalajelor de țigǎri au un impact diferit asupra fumǎtorilor, ȋn special ȋn funcție de sexul și vȃrsta acestora, se aratǎ ȋntr-un nou studiu.

Citeşte mai mult...
 

medic-rezidentMinistrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, după întâlnirea cu reprezentanţii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate, că veniturile medicilor rezidenţi vor putea creşte atȃt în urma revizuirii grilei de salarizare unitară, dar şi prin acordarea de burse.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 659

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini