+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

spalat mainiPeste 30% din bolile infecțioase au drept cale de transmitere mâinile murdare, cele mai frecvente boli fiind toxiinfecțiile alimentare și hepatitele.

Citeşte mai mult...
 

bananeConsumul de banane favorizează concentrarea, datorită unei substaţe pe care bananele o conţin denumită tirozina ce duce şi la îmbunătățirea reflexelor.

Citeşte mai mult...
 

bebelus mamaZiua Internațională a Moașelor este marcată în fiecare an pe data de 5 mai iar aproximativ  50 de ţări celebrează această zi.

Citeşte mai mult...
 

ssmb-logo“Go SCORP! Exchange project” este un proiect din cadrul Departamentului pentru Refugiaţi şi Pace (SCORP)  ce presupune un schimb de experienţă cu studenţi ai statelor partenere IFMSA şi activităţi de voluntariat în cadrul proiectelor “Implică-te în azilul refugiaţilor!” şi “De mână cu noi”.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 742

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii