+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

East European  Course EpilepsyAproximativ 200.000 de români (1%) au epilepsie, dintre aceștia 70.000 sunt copii, a declarat șeful clinicii de neurologie pediatrică a Spitalului Clinic de Psihiatrie "Alexandru Obregia", Dana Craiu.

Citeşte mai mult...
 

bebelus plangeAnestezia generală înaintea vârstei de un an ar putea avea repercusiuni asupra memoriei în timpul copilăriei, arată un studiu realizat de cercetătorii americani.

Citeşte mai mult...
 

fumatFumatul ar contribui în mod semnificativ la scăderea calității auzului, arată un studiu realizat de cercetătorii englezi.

Citeşte mai mult...
 

somnCercetătorii au descoperit mecanismul prin care un somn bun îmbunătățește învățarea și memoria iar în acest sens au  folosit tehnici microscopice avansate pentru a observa noile sinapse formate în timpul somnului.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 760

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii