+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

logo umfcdÎncepând cu data de 24 noiembrie 2014, Disciplina Masterat de Biofizică şi Biotehnologie Celulară a UMF "Carol Davila" organizează Programul Educaţional "Aplicațiile Radiațiilor ionizante in Medicina. Radioproiectie."

Citeşte mai mult...
 

nicuMinistrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat sâmbătă, la Zalău, că strategia națională de sănătate va fi aprobată de Guvern săptămâna în curs, aceasta incluzând, în premieră, un capitol special dedicat bolilor rare.

Citeşte mai mult...
 

ghimbirGhimbirul, usturoiul şi uleiul de oregano se numără printre antibioticele naturale care se găsesc în cămara oricărei persoane, putând fi folosite pentru prevenirea şi tratarea răcelilor, virozelor şi a anumitor infecţii.

Citeşte mai mult...
 

Banicioiu Nicolae1Nicolae BĂNICIOIU, ministrul Sănătății, s-a aflat vineri, 8 noiembrie 2014, la Cluj-Napoca, acolo unde a participat la repartizarea unui numar de 51 de ambulante noi catre serviciile de ambulanta. 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 825

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii