+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

ficatAdministraţia pentru Produse Alimentare şi Medicamente din Statele Unite ale Americii (FDA) a aprobat un nou medicament împotriva hepatitei C, care poate fi utilizat de milioanele de persoane infectate cu virusul hepatic.

Citeşte mai mult...
 

vaccin 3Institutul Cantacuzino a finalizat procesul de înfiolare pentru cel de-al doilea lot de vaccin antigripal, respectiv aproximativ 200.000 de doze de ser.

Citeşte mai mult...
 

celula cancerUn aparat endoscopic de mare precizie, care poate depista leziunile precanceroase la colon, stomac şi esofag, a fost achiziționat de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad.

Citeşte mai mult...
 

ursulet-plusAnimalele moi de pluş, ȋn special ursuleţii, au capacitatea de a atenua sentimentul de anxietate şi chiar frica de moarte, susțin oamenii de științǎ.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 681

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini