+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

viata sanatoasaCirca 80% din crizele cardiace ar putea fi evitate prin oprirea fumatului, adoptarea unei alimentații sănătoase și practicarea unei activități sportive regulate - este concluzia unui studiu desfășurat timp de 11 ani de cercetători suedezi.

Citeşte mai mult...
 

logo umfcdPe 8 octombrie va avea loc cea de-a XVII-a ediție a Zilei Bibliotecii U.M.F. – 8 octombrie 2014. Anul acesta, evenimentul va avea o desfasurare modular, dupa cum urmeaza:

Citeşte mai mult...
 

fundeniInstitutul Clinic Fundeni sărbătoreşte anul acesta 55 de ani de activitate, timp în care a devenit una dintrecele mai importante unități medicale de referință din România– locul unde au profesat și profeseazăpersonalități marcanteale lumii medicale românești, un institut care a înregistrat numeroasepremiere și performanțede-a lungul anilor, salvând viaţa asute de mii de persoane.

Citeşte mai mult...
 

imageResizeO mie de bolnavi de tuberculoză vor beneficia din luna decembrie de un tratament adecvat, grație programului "Inițiative în domeniul sănătății" finanțat cu granturi norvegiene, în valoare de peste 24 milioane euro.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 803

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro