+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

analiza sangeAproximativ 34.000 de persoane vor fi testate gratuit pentru HIV și hepatita B și C până la data de 30 aprilie 2016, în cadrul unui proiect lansat la Institutul Național de Boli Infecțioase "Matei Balș".

Citeşte mai mult...
 

Doctor Honoris 23maiÎn Sala de Consiliu a Rectoratului Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, academicianul Ioanel Sinescu i-a înmânat titlul de Doctor Honoris Causa al UMF „Carol Davila” profesorului Raymund E. Horch din Germania.

 

Citeşte mai mult...
 

umf 2Cele mai importante noutăţi medicale vor fi dezbătute la Congresul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” ce va avea loc în  perioada 29-31 mai 2014, manifestare aflată la a doua ediţie.

Citeşte mai mult...
 

explore premiatExplore Medicine TV a fost premiat  în cadrul conferinţei  cu participare internaţională „Next eHealth” cu premiul „Excellence Awards”.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 752

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii