+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

medic calculatorDin luna aprilie a acestui an fiecare asigurat va avea un Dosar Electronic de Sănătate, au precizat reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Citeşte mai mult...
 

analize laboratorRomânia se aflǎ pe primul loc în Europa la decesele provocate de cancerul de col uterin, conform statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Citeşte mai mult...
 

hpvReprezentantul Organzației Mondiale a Sǎnǎtǎții pentru România, Victor Olsavszky, a declarat că se apreciază că peste trei sferturi dintre femeile de vârstă reproductivă din întreaga lume sunt purtătoare de HPV.

Citeşte mai mult...
 

pastileParacetamolul prezintă risc de afectare hepatică dacǎ este asociat cu alcoolul sau consumat în exces, declarǎ reprezentanții Agenţiei Naţionale a Medicamentului (ANM).

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 699

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini