+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

alexandru-rafilaPentru prima dată în ultimii 10 ani, România are şansa de a obţine un mandat în Comitetul Permanent al Comitetului Regional al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru Europa, conform unui comunicat emis de Ministerul Sănătății.

Citeşte mai mult...
 

siglafilantropiaSpitalul Clinic Filantropia, în colaborare cu Spitalul Universitar din Basel, organizează cursul "Rolul simulării în urgenţele obstetricale: un workshop interdisciplinar în hemoragiile postpartum şi distocia de umeri". Cursul va avea loc în perioada 18-19 septembrie.

Citeşte mai mult...
 

marius octavian filipRomânia este a treia țară din lume după Lituania și Singapore în care funcționează Dosarul electronic al pacientului, a declarat vineri pentru Agerpres, dr. Marius Octavian Filip, expert onorific al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, responsabil cu dosarul electronic al pacientului, care a participat la Poiana Brașov la a 15-a conferință națională de medicină de urgență.

Citeşte mai mult...
 

ambulantaMinisterul Sănătății va aloca fonduri suplimentare pentru serviciile de ambulanță la rectificarea bugetară din această toamnă, sumele urmând a fi distribuite pentru investiții în infrastructură, reparații la parcul auto, dar și pentru deblocarea de posturi.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 796

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
focusrent.ro scoalaautovlad.ro/
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii fiersicherestea.ro