+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

hospiceHOSPICE Casa Sperantei si Asociatia Nationala de Ingrijiri Paliative organizeaza cea de-a XV-a Conferinte Nationale de Ingrijiri Paliative, in perioada 23-25 octombrie 2014, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara CRAFT.

Citeşte mai mult...
 

Ebola VictimaOrganizația Mondială a Sănătății (OMS) a indicat marți că datele statistice referitoare la cazurile de Ebola în cele mai afectate trei țări (Sierra Leone, Guineea și Liberia) sunt subevaluate, relatează AFP.

Citeşte mai mult...
 

Fundatia-Vodafone-RomaniaFundatia Vodafone Romania, prima fundatie corporativa din Romania, implineste 16 ani de existenta, alaturi de comunitate si de societatea civila din Romania. De la infiintarea sa, in 1998, si pana astazi, Fundatia a finantat 768 de programe in beneficiul copiilor, batranilor, persoanelor defavorizate, persoanelor cu dizabilitati si al victimelor calamitatilor naturale din toata tara.

Citeşte mai mult...
 

logo-cnasPreședintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Vasile Ciurchea, a afirmat luni, cu prilejul unei dezbateri, că prin încheierea de contracte cost-volum mai mulți pacienți vor beneficia de tratament, însă a precizat că semnarea acestor contracte nu ține doar de CNAS, ci și de producătorii de medicamente.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 814

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii