+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

logo umfcdAproape 5.000 de persoane și-au depus dosarele la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București, în mai puțin de 3 zile. Până în prezent, au fost acceptați peste 4.000 de candidați, iar mai bine de 1.000 așteaptă să le fie validate dosarele.

Citeşte mai mult...
 

umf-admitereCetățenii străini care doresc să studieze în limba româna la Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București vor fi nevoiți să treacă de un examen de admitere la limba română, programat în această toamnă.

Citeşte mai mult...
 

virusul-chikungunyaDirectoarea Organizației Mondiale a Sănătății, Margaret Chan a declarat că este îngrijorată de evoluția virusului chikungunya (CHIKV) în America Latină. Atât state din Caraibe, cât și din centrul și sudul continentului au înregistrat cazuri grave ale infecției cu virusul chikungunya.

Citeşte mai mult...
 

nichel-electronice-reactie-alergicaZiarul medical american Pediatrics a publicat un material în care sunt prezentate efectele negative pe care le pot avea electronicele asupra sănătății. Principala problemă ar fi nichelul, inclus în componența celor mai multe dispozitive, care poate provoca reacții alergice.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 779

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii