+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

vaccinMinisterul Sănătății a inițiat cumpărarea de urgență a peste 200.000 de doze de vaccin împotriva hepatitei B. Prima tranșă de 50.000 de doze va fi livrată în luna august.

Citeşte mai mult...
 

hepatitaZiua de 28 iulie este consemnată ca Ziua mondială contra hepatitei. Cu această ocazie, Organizația Mondială a Sănătății a făcut publice o serie de statistici în cadrul unei întâlniri ce a avut loc joi, la Geneva.

Citeşte mai mult...
 

bebelus control medicalFondurile alocate programelor naționale de sănătate în proiectul de buget realizat anul trecut au fost insuficiente, motiv pentru care Ministerul Sănătății a luat o serie de decizii pentru a asigura îngrijirea optimă a nou-născuților prematuri.

Citeşte mai mult...
 

tuberculoza-diagnosticarePână în 2016, se vor investi peste 5,3 milioane de euro pentru achiziționarea de medicamente antituberculoză, aparatură și echipamente de laborator de înaltă performanță care vor permite testarea rapidă pentru tuberculoză multidrog rezistentă, a peste 10.000 de bolnavi de tuberculoză.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 784

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
abraconstruct.ro
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii