+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

ambulanta smurdNouă spitale, dintre care două pentru copii, vor asigura asistența medicală de urgență în Capitală în zilele de 1 și 2 mai.

Citeşte mai mult...
 

fumator“Smoke Free Days” este un proiect al Societăţii Studenţilor în Medicină din Bucureşti, ce se adresează elevilor din clasele V-XII şi studenţilor de la Facultatea de Medicină, care abordează  una dintre cele mai dezbătute cauze de îmbolnăvire din ziua de azi – fumatul. 

Citeşte mai mult...
 

ssmb-logoPe data de 10 mai, ȋncepȃnd cu ora 21:00, studenții mediciniști sunt asteptați ȋn club Why Not la VII-a ediție a renumitului bal mascat organizat de Societatea Studenților ȋn Medicinǎ din București.

Citeşte mai mult...
 

umf-admitereZilele Educaţiei Medicale este un proiect al Departamenului de Educaţie Medicală (SCOME) ce se desfăşoară în perioada 11-23 mai 2014.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 740

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii