+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

medicGuvernul este de acord cu plata 100% a orelor lucrate de personalul din domeniul sanitar în zilele libere, a anunţat ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu.

Citeşte mai mult...
 

sarePacienții trebuie sǎ fie prevǎzǎtori în privinţa unor medicamente care conţin sodiu, mai ales cǎ un studiu realizat de o echipă de cercetători britanici arată că unele tipuri de medicamente, mai ales cele solubile sau efervescente, au un conţinut ridicat de sodiu.

Citeşte mai mult...
   

daciana-sarbuAsociația Școala pentru Sǎnǎtate, ȋnființatǎ de Daciana Sȃrbu, propune crearea unui grup de lucru privind alimentația din Grǎdinițe, pentru ȋmbunǎtǎțirea rapidǎ a calitǎții hranei oferite preșcolarilor.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 676

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini