+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

trANSCluj-Napoca, 30 octombrie 2014: Liderul mondial in aparatura medicala General Electric (GE) Healthcare a instalat pentru pentru prima dată în România, în cadrul Centrului Medical Transilvania din Cluj Napoca cele mai noi sisteme medicale RMN-CT. 

Citeşte mai mult...
 
 

Diabete-test14 noiembrie este Ziua Mondială de Luptă Împotriva Diabetului Zaharat. Pentru anul 2014 activităţile de celebrare pe plan mondial se vor desfăşura sub sloganul „Alimentaţia sănătoasă şi Diabetul ”.

Citeşte mai mult...
 

afis aniversar micLa ceas aniversar, Corul „VOX MEDICALIS” are plăcerea de a vă invita la Concertul pe care îl va susține în Sala „George Enescu” a Universității Naționale de Muzică din București (Strada Știrbei Vodă nr. 33), luni, 10 noiembrie 2014, orele 19:00. 

Citeşte mai mult...
 

laboratorMedicii francezi din Nisa au anunţat sâmbătă că au pus la punct un test revoluţionar care este capabil să depisteze cancerul pulmonar în stadii incipiente, graţie unei simple analize de sânge.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 820

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii