+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

streinu-cercelVirusul hepatitei A a devenit mai agresiv în ultimul an față de acum doi-trei ani, a afirmat joi, într-o conferință de presă, managerul Institutului "Matei Balș", prof. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Citeşte mai mult...
 

logo-cnasDin datele furnizate de CN Poşta Română privind stadiul de distribuire a cardului naţional de sănătate, CNAS informează că din data de 19 septembrie până în 6 noiembrie 2014 Poşta Română a predat peste 10,7 milioane de carduri de sănătate către asiguraţi. Astăzi, rata de distribuire a cardurilor preluate prin servicii poştale este de aproximativ 95% la nivelul intregii ţări.

Citeşte mai mult...
 

invit copy 2 1Joi, 20 noiembrie, ora 12:00, va avea loc vernisajul de pictură „Culorile Rusiei – Natalia Ovsienko”. Cu această ocazie, artista își va lansa și un volum de versuri. Ambele evenimente stau sub semnul ediției din acest an a Zilelor Culturii Ruse.

Citeşte mai mult...
 

invitatie rusiaAmbasada Federaţiei Ruse la Bucureşti și Reprezentanţa Rossotrudnicestvo în România invită persoanele interesate, luni, 24 noiembrie, ora 19:00, la Cinema Studio (Bd. Magheru nr 29, București) la „Seara de deschidere a Zilelor Filmului Rus” cu proiecția filmului-legendă „Moscova nu crede în lacrimi”, în regia lui Vladimir Menșov.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 822

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii