+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

bebe biberonȊn luna februarie-martie a acestui an Asociația Consultanților ȋn Lactație din Romȃnia va organiza cursul “Education in Lactation- 90 hours training course” iar invitatul special va fi Véronique Darmangeat, consultant ȋn lactație certificat international IBCLC, din 2005 și trainer internațional.

Citeşte mai mult...
 

umf-bucCadrele didactice ale Universitǎții de Medicinǎ și Farmacie "Carol Davila" continuǎ vizitele ȋn liceele bucureștene, iar primul liceu vizitat la ȋnceput de 2014 a fost Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”.

Citeşte mai mult...
 

medicCopiii cu boli neurologice vor putea beneficia de cele mai performante aparate şi de ajutorul celor mai buni specialişti neurologi din străinătate, care îi vor ajuta prin intermediul primului Centru de cercetare şi telemedicină în bolile neurologice la copii, a anunţat profesorul Mihai Neamţu, directorul medical al spitalului.

Citeşte mai mult...
 

arafatSecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat cǎ până în prezent au fost realizate mai multe modificări legislative care să permitǎ întoarcerea în ţară a celor care au studiat în străinătate şi a afirmat cǎ medici care au urmat specializări în SUA muncesc deja în România.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 692

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini