+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

ssmb-logoA XVII-a ediție a Congresului Național pentru studenți și tineri medici se va desfǎșura anul acesta ȋncepȃnd cu 5 decembrie și va da startul unui week-end plin de prezentǎri, conferințe și workshop-uri la cel mai ȋnalt nivel.

Citeşte mai mult...
 

cercetareO echipă de cercetători argentinieni au obţinut în laborator celule progenitoare ale retinei cu ajutorul celulelor stem adulte provenite din ţesutul adipos.

Citeşte mai mult...
 

ffarmaciePunctul farmaceutic de la Palatul Parlamentului, închis în 2007, va fi reȋnființat dupǎ ce Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat redeschiderea acestuia.

Citeşte mai mult...
 

poza 2Medicii, asistenții, paramedicii, pompierii și toate categoriile de personal care intervin ȋn situații de urgențǎ, au de  acum un nou centru de pregǎtire la dispoziție ȋn Tȃrgu Mureș.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 650

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii
Amorteala maini