+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

rusiaAgenția Federală pentru mass-media și comunicare a Federaţiei Ruse, Ambasada Federaţiei Ruse la Bucureşti și Reprezentanţa Rossotrudnicestvo în România invită persoanele interesate,  marți, 18 noiembrie 2014, ora 19:00, la seara de deschidere a Zilelor Culturii Ruse, ediția a 4-a.

Citeşte mai mult...
 
type-2-diabetesBucureștenii își vor putea testa gratuit glicemia și hemoglobina glicată în zilele de 14 și 15 noiembrie, între orele 9,00-16,00, într-un cort special amenajat în zona Piața Unirii, în cadrul celei de-a VII-a ediții a campaniei naționale "Controlează-ți Diabetul".
Citeşte mai mult...
 

streinu-cercelManagerul Institutului Național de Boli Infecțioase "Matei Balș", prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, a declarat miercuri pentru AGERPRES că, în ultima perioadă, se constată o ușoară creștere a cazurilor de varicelă și zona zoster, în special la adulți.

Citeşte mai mult...
 

ministerul-sanatatii 1La propunerea Ministerului Sănătăţii, Guvernul României a aprobatHotărârea de Guvernpentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 720/2008 pentru aprobarea Listei cuprinzând denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, în sistemul de asigurări sociale de sănătate, precum şi denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor care se acordă în programelor naţionale de sănătate.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 822

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Pizza Sector 3
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii