+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

20141118 141655Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti a început șirul întâlnirilor dintre profesorii universității și elevii liceelor de profil din Capitală. Sesiunile informative cuprind discuții între profesorii universității și viitorii candidați, precum și proiectarea unui spot de prezentare a universității.

Citeşte mai mult...
 

Gabriela Alexandrescu800x800nAlte 15 maternități din România au fost dotate, pe parcursul anului 2014, cu echipamente de specialitate necesare îngrijirii medicale a copiilor născuți prematur, în cadrul campaniei 'Grijă pentru copii', a declarat luni, într-o conferință de presă susținută de Ziua Internațională a Prematurității , președintele executiv al organizației Salvați Copiii, Gabriela Alexandrescu.

Citeşte mai mult...
 

norvegiaVineri, 7 noiembrie, doua reprezentate ANSA, una din organizațiile independente de studenți din Norvegia, au fost în vizită la Universitatea de Farmacie și Medicină „Carol Davila”.

Citeşte mai mult...
 

logo umfcdMinisterul Sănătăţii organizează pe 23 noiembrie 2014, concurs naţional de intrare în rezidenţiat pe loc şi pe post în domeniile medicină, medicina dentară şi farmacie. Concursul se desfăşoară în Centrele Universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 139 din 826

<< Început < Anterior 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii