+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Laura Maria Cojocaru 2Psihicul nostru este nativ înzestrat cu dorința de a găși în interiorul și în exteriorul nostru argumente pentru a dovedi că "avem dreptate", atunci când credem un anume aspect, iar convingerile noastre ne focusează atenția asupra acelor aspecte din jurul nostru care le susțin.
Citeşte mai mult...
 
echilibru munca viata familieDezechilibrul dintre viața personală și cea profesională poate duce la epuizare sau “burnout”, un sindrom care a fost recunoscut recent de catre Organizația Mondială a Sănătății drept o boală.
 
Citeşte mai mult...
 

umf clujÎn perioada 22-23 octombrie 2018, Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Haţieganu" Cluj-Napoca organizează o nouă sesiune de formare de formatori (Train the Teachers), în vederea introducerii examenului clinic obiectiv structurat (OSCE - Objective Structured Clinical Examination) la disciplinele clinice.

Citeşte mai mult...
 

simona vladica conferinta alienareAstăzi, 30 august 2018 au început lucrările științifice pentru conferința internațională despre alienarea parentală – abordări juridice și de sănătate mintală, intitulată “Landmark Legal and Mental Health Conference. Moving Upstream – Addressing the problem of parental alienation in Europe”, manifestare organizată de Asociația Europeană a Practicienilor în alienare parentală, desfășurată în Londra, Marea Britanie, în perioada 30-31 august 2018.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 815

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii