+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

risipa alimentara

Începând cu data de 1 februarie 2019, legea privind diminuarea risipei alimentare (nr. 217/2016) va intra în vigoare. Astfel, operatorii economici vor trebui să fie mai responsabili în vederea diminuării risipei alimentare, vor trebui să vândă cu preț redus produsele aflate aproape de expirarea datei durabilității minimale, etc.

Citeşte mai mult...
 

Campanie UNIQA Untold NeverseaUNIQA Asigurari este, pentru al doilea an consecutiv, asiguratorul oficial al Neversea si Untold, devenind astfel prima companie care asigura participantii la un festival.

Citeşte mai mult...
 

pozaAsociaţia Medisprof are plăcerea de a vă invita la cea de-a treia ediție a conferinţei dublu acreditată din România, atât de către cea mai mare asociaţie de oncologie din lume – ASCO, cât şi de către cea mai mare asociaţie de radioterapie din lume – ASTRO.Conferinţa Best of ASCO® şi Best of ASTRO® a Asociaţiei Medisprofse va desfăşura la Cluj-Napoca, în incinta Grand Hotel Napoca, în perioada 22-23 iunie 2018.

Citeşte mai mult...
 

transplantgZiua Naţională a Transplantului în România, iniţiativă a Asociaţiei Romtransplant si a Fundaţiei pentru Transplant va fi marcată anul acesta în data de 08 iunie 2018 în cadrul unor festivităţi care se vor desfăşura  la Biblioteca Academiei Române - Amfiteatrul I.H. Rădulescu, Str. Calea Victoriei nr. 125, sector 1, Bucureşti, începând cu ora 11.00.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 3 din 815

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii