+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

evaluariMedicine Park ofera pe data de 11 noiembrie 2017, evaluari gratuite pentru chirurgie generala, iar pe data de 13 noiembrie 2017 pentru ortopedie si traumatologie pentru pacientii care doresc sa primeasca o a doua opinie in legatura cu o problema de sanatate.

Citeşte mai mult...
 

Mahmut Guden Medical ParkPentru prevenirea cancerelor ginecologice, este recomandată prezentarea femeii o dată pe an la medicul ginecolog pentru efectuarea de investigaţii. Astfel, cancerele ginecologice pot fi observate înainte de a deveni active sau din primele faze. Efectuarea acestui consult este de importanţă vitală chiar dacă simptomele nu sunt prezente, susţin medicii.

Citeşte mai mult...
 

pregatirea organismului pentru toamnaVara îşi ia rămas bun de la noi, iar corpul nostru trebuie deja să se pregătească pentru o tranziţie mai uşoară către sezonul rece, pentru a nu risca răceli sau alte boli specifice toamnei.

Citeşte mai mult...
 

Alimentatia la final de varaVara se apropie de final, iar trecerea la un nou anotimp aduce cu sine o serie de schimbări în ritmul nostru cotidian.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 8 din 818

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii