+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

 

Presedintele Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), dr. Doina Mihaila, a declarat ca Ministerul Sanatatii a înteles problemele cu care se confrunta medicina de familie, potrivit Mediafax.

 

Citeşte mai mult...
 

Un numar de  347 de unitati sanitare publice cu paturi existente în România, atât în reteaua Ministerului Sanatatii cât si în administrarea autoritatilor locale, au fost clasificate, în functie de competenta, în cele 5 categorii, de la categoria I-a, de nivel de competenta foarte înalt, la categoria a V-a, nivel de competenta limitat.

Citeşte mai mult...
 

SNMF si FNPMF anunta ca medicii de familie nu vor semna actele aditionale despre care s-a anuntat astazi în judete prin comunicate emise de casele judetene catre furnizorii de servicii.

Citeşte mai mult...
 

 

În cursul acestei saptamâni au fost publicate doua noi studii care ridica serioase îndoieli asupra faptului ca sindromul oboselii cronice este cauzat, asa cum se credea, de retrovirusul XMRV.Noile studii au fost publicate în saptamânalul american “Science” care, în luna octombrie a anului 2009, a publicat o cercetare care lega retrovirusul XMRV de sindromul oboselii cronice.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 811 din 815

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii