+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

Noua tulpina de E.coli care s-a raspândit în Europa este necunoscuta, a anuntat astazi Organizatia Mondiala a Sanatatii.

Citeşte mai mult...
 

În ultimul deceniu, s-a înregistrat o scadere cu 25% a numarului cazurilor de noi îmbolnaviri cu HIV, ca si o reducere a deceselor provocate de SIDA si un progres fara precedent la accesul la tratament si la serviciile de preventie si îngrijire, afirma într-un raport dat publicitatii joi seara Programul Comun al Natiunilor Unite pentru HIV/SIDA (UNAIDS), scrie Associated Press.

Citeşte mai mult...
 

Fundatia Româna a Inimii a lansat, joi, 2 iunie, Campania de educatie a populatiei pentru preventia bolilor cardiovasculare în România, SOS Cardio. Ministerul a acceptat sa fie partener tocmai pentru ca e mai bine sa previi decât sa tratezi. Drept urmare, preventia ramâne solutia optima de reducere a bolilor cardiovasculare. Ce avem noi de facut nu este sa inventam roata, ci doar sa învatam si sa adaptam ceea ce au facut altii. Campania trebuie sa fie persistenta si continua ca sa poata produce efectul dorit în câtiva ani, a explicat dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sanatatii.

Citeşte mai mult...
 

Agentia oficiala QNA a anuntat, dupa numeroase contaminari cu bacteria E.coli care au facut 19 morti în Europa, interzicerea importurilor de castraveti, rosii si salata din Germania si Spania, informeaza Agerpres.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 812 din 815

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii