+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Rubrica este dedicată pacienților, dar și tuturor persoanelor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți din sistemul sanitar. Explore Medicine TV ţine utilizatorii la curent cu ultimele descoperiri ştiinţifice, medicamentele noi si aparatura medicală de ultimă generaţie, apariţiile recente în domeniul legislaţiei medicale, principalele activităţi desfăşurate de actorii sectorului medical, congresele şi conferinţele desfăşurate în domeniul medical.

O echipa de cercetatori din California a transformat celule din derma umana în celule care se comporta ca neuronii, dupa ce au manipulat procedeul prin care ADN-ul este transmis celulelor pielii fetale.

Citeşte mai mult...
 

Subsecretarul de stat în Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat, a declarat ca pacientii trebuie tratati individual, si nu general, dupa un calcul matematic si dupa criterii rigide, cu referire la noile propuneri pentru internarea în spital a urgentelor, avansate de CNAS, transmite Mediafax.

Citeşte mai mult...
 

 

Presedintele Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), dr. Doina Mihaila, a declarat ca Ministerul Sanatatii a înteles problemele cu care se confrunta medicina de familie, potrivit Mediafax.

 

Citeşte mai mult...
 

Un numar de  347 de unitati sanitare publice cu paturi existente în România, atât în reteaua Ministerului Sanatatii cât si în administrarea autoritatilor locale, au fost clasificate, în functie de competenta, în cele 5 categorii, de la categoria I-a, de nivel de competenta foarte înalt, la categoria a V-a, nivel de competenta limitat.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 814 din 818

<< Început < Anterior 811 812 813 814 815 816 817 818 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii