+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Marţi, 03 Iulie 2012 13:23

antonio in spital 2Antonio, băiețelul bolnav de leucemie acută limfoblastică, pentru care Sănătatea Media Group a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea unui nou citostatic necesar salvării vieții acestuia, a ajuns la finalul tratamentului, grație sprijinului acordat oamenilor de bine. Deși de multe ori a fost la un pas de moarte, rugăciunile și gândurile bune ale familiei și ale celor care au fost impresionați de cazul lui Antonio l-au ajutat să treacă peste momentele extrem de dificile.

 

Astfel, Antonio va face astăzi (4 iulie 2012) ultima doză de citostatice, iar în următoarele două zile, medicii îi vor face o puncție lombară și apoi una medulară pentru a vedea dacă mai sunt celule atipice. Din fericire, la ultima procedură de acest gen, Antonio nu a mai prezentat nicio celulă atipică, în condițiile în care, la începutul tratamentului, 90% din măduvă era afectată. Prin administrarea citostaticelor, boala de care suferă Antonio a intrat în remisie, iar medicii care îl îngrijesc speră ca maladia să nu recidiveze.

Familia și Sănătatea Media Group mulțumesc celor care l-au sprijinit financiar pe Antonio în lupta sa pentru salvarea vieții – lanțul de farmacii SENSIBLU, SIMONA ANDREEA MELNIC, ILIE MĂDĂLIN IANA, MIRELA TUDORACHE, LĂCRĂMIOARA OGANOVICI, MIHAELA DUMITRESCU, IONEL ȘI ANCA DINIAS, OCTAVIAN BRATU, LĂCRĂMIOARA STOICU TIVADAR, MARIA MIHAELA ALEXANDRU, RADU BĂLĂȘOIU, PETRU BONEA COSMIN, MIHAELA LUPU, IULIAN RAPEA, MARINELA ALICE VLĂDOI, EYECON MEDICAL SRL, ARMAND ROBERT PASCARU, LUCIAN ILIE, MIHAELA PĂLIMARIU, MONICA MIHAI, ANDREI BOGDAN ZIDARU.

De asemenea, aducem mulțumiri alese dr. Tudor Neamțu, medicul care s-a dedicat cu totul salvării vieții micuțului Antonio.

"Am lansat această campanie având convingerea că orice gest, cât de mic, poate salva viața unui suflet nevinovat ca cel al micuțului Antonio. Din păcate, ne confruntăm astăzi cu numeroase cazuri de părinți disperați care ne cer ajutorul pentru salvarea copiilor lor. Povestea lui Antonio ne demonstrează că putem schimba destinul tragic al acestor copii printr-un gest simplu, printr-o donație sau un gând bun care pot face uneori diferența dintre viață și moarte. Ne rugăm în continuare pentru Antonio și sperăm că se va putea bucura în curând de o copilărie frumoasă, lipsită de griji", a declarat Simona Vlădica, director General Sănătatea Media Group.

Amintim că Antonio este un băiețel bolnav de leucemie acută limfoblastică care a avut nevoie de ajutorul nostru pentru a-și continua tratamentul cu un citostatic foarte scump, după ce corpul său slăbit a dezvoltat o reacție adversă la medicamentele administrate până atunci. Datorită campaniei lansată de Sănătatea Media Group și prin sprijinul unor oameni generoși, părinții lui Antonio au putut procura medicamentele necesare continuării tratamentului. Toți cei care îi sunt alături speră acum ca tratamentul să își facă efectul, iar Antonio să aibă o șansă reală la o copilărie fericită.

Povestea tragică a micuțului Antonio o puteți vedea aici.

 

Citeste si

Antonio, un baietel bolnav de leucemie acuta limfoblastica, are nevoie de sprijinul nostru!

S-au strans primii bani pentru tratamentul lui Antonio, baietelul bolnav de leucemie acuta limfoblastica

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii