+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu
Miercuri, 04 Iulie 2018 11:25

Campanie UNIQA Untold NeverseaUNIQA Asigurari este, pentru al doilea an consecutiv, asiguratorul oficial al Neversea si Untold, devenind astfel prima companie care asigura participantii la un festival.

Mai mult decat atat, la baza colaborarii se afla un parteneriat pentru o cauza nobila, UNIQA Asigurari donand 1 euro catre MagiCAMP pentru fiecare polita contractata gratuit de participantii la cele doua evenimente.

Mai multe informatii despre modalitatea de incheiere a unei asigurari de bunuri sau de accidente pentru festival, precum si despre riscurile asigurate, va rog sa gasiti in comunicatul de presa din atasament. De asemenea, va invit sa cititi mai jos si scurte extrase din declaratiile partenerilor, pe care le veti regasi integral si in materialul din atasament.

Nadia Pietreanu, Director Marketing si Strategie Dezvoltare Vanzari, UNIQA Asigurari: “Ne bucuram sa fim alaturi de organizatorii celor mai cunoscute festivaluri de muzica din Europa si sa le asiguram distractia participantilor, antrenandu-i, in acelasi timp, intr-o actiune de responsabilitate sociala. Dincolo de misiunea pe care ne-am asumat-o, aceea de a educa si preveni, devenim, impreuna, parteneri pentru o cauza nobila. Astfel, fiecare polita incheiata la UNIQA Asigurari pentru cele doua festivaluri inseamna o sansa in plus la zambete si distractie pentru copiii care merg in tabara MagiCAMP”

Melania Medeleanu, membru fondator MagiCAMP: “MagiCAMP chiar este un festival pentru cei 250 de copii care vor participa in tabara de anul acesta, iar impactul acestor zile de distractie va fi urias asupra psihicului lor. Tocmai de aceea, sprijinul in sustinerea acestui festival pentru copiii greu incercati este foarte important. Este minunat sa stii ca te poti bucura de festivalul tau preferat, fie ca este Neversea sau Untold, in timp ce faci o fapta buna pentru copiii care au nevoie sa isi recapete copilaria.”

Bogdan Radulescu, Head of Partnership & New Business Untold si Neversea: “Ne bucuram ca avem acest parteneriat cu UNIQA Asigurari si ca au avut aceasta initiativa prin care impreuna crestem confortul participantilor si contribuim si la o cauza nobila. Este pentru prima data cand un festival din Romania ofera cu ajutorul partenerului sau, acest confort participantilor la eveniment.”

 

Sursa: UNIQA Asigurari

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii