+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Chirurgie plastica si reparatorie

otoplastiaOtoplastia este intervenția chirurgicalǎ cu ajutorul cǎreia se corecteazǎ  forma, poziția sau dimensiunea urechilor. Scopul otoplastiei este de  a restabili simetria dar și de a da o formǎ corespunzǎtoare urechilor. Pacienții apeleazǎ cel mai des la o astfel de procedurǎ pentru a  modifica urechile decolate. Acesta problemǎ congenitalǎ nu se transmite genetic.

Citeşte mai mult...
 

tratament-chirurgical-ginecomastieTratamentul chirurgical este necesar atunci cȃnd în ciuda terapiilor recomandate, ginecomastia a revenit. Intervențiile chirurgicale folosite pentru tratamentul ginecomastiei sunt lipoaspirația și mamoreducția.

Citeşte mai mult...
 

marirea-buzelorProcedura de mǎrire a buzelor este realizatǎ de cǎtre un medic chirurg plastician și constǎ ȋn injectarea de substanțe la nivelul buzelor sau realizarea unor implanturi pentru a le da acestora volum și contur.

Citeşte mai mult...
 

blepharoplastieBlefaroplastia este un o intervenție chirurgicalǎ cosmeticǎ, ȋn urma cǎreia se modifică aspectul pleoapelor superioare, al pleoapelor inferioare sau al ambelor pleoape. Scopul operației este de a întineri sau de a îmbunătăți aspectul zonei din jurul ochilor. Blefaroplastia poate elimina excesul tegumentar al pleoapei superioare care creazǎ aspectul de obosealǎ, pungile de sub ochi, excesul de piele sau ridurile fine ale pleoapei inferioare.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 1 din 2

<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii