+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Pentru sănătatea ta: Orice! Oricât!  Nimic în plus! Nimic în minus! Totul la timp! 

 

SISTEMUL INTEGRAT DE ALERTARE MEDICALĂ se adresează persoanelor sănătoase sau suferinde venind în ajutorul lor pentru bunul mers al stării de sănătate.

Este un concept integral marca Sanatatea Media Group si  este sustinut  si promovat  de echipa Explore Medicine TV.

Sănătatea Media Group SRL este operator autorizat să prelucreze datele cu caracter personal, înregistrat sub nr. 10702 la Autorizaţia Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi pentru libera circulaţie a acestor date.

Ce face S.I.A.M.?

S.I.A.M. vă alertează în principal pe e-mail sau orice alt mijloc de comunicare doriți dvs. (de exemplu sms, scrisoare poștală, telegramă, carte poștală, fax etc.) la alegerea dvs., despre ce trebuie să faceți EFECTIV PENTRU SĂNĂTATEA DVS. în mod strict PERSONALIZAT, adaptat la vârstă, boli existente si aflate în tratament, condiții de viață și muncă specifice, antecedente persoanale sau colaterale, orice alt  aspect legat de starea dvs. de sanatate.

Sistemul vă alertează, astfel, când trebuie să vă prezentați la un consult medical, când trebuie să faceți anumite analize medicale, radiografii sau alte investigații oferindu-vă în același timp și locația cea mai apropiată de domiciliul sau servicul dvs. S.I.A.M. se adreseaza oricarei persoane sanatoase sau  bolnave, inclusiv femeilor gravide in vederea efectuarii la timp a unor investigatii  necesare pentru  urmarirea bunului  mers al  sarcinii.

În plus, S.I.A.M. păstrează dosarul dvs. medical in format electronic securizat (istoric, analize, consultații, investigații paraclinice etc). Dosarul dvs. îl puteți consulta oricând (folosind user și parolă pe care vă sfătuim să le comunicați numai unor persoane foarte apropiate), îl puteți tipări, îl puteți arăta medicului dvs. personal, îl puteți trimite oricui doriți dvs. pentru a primi sfaturi.

SIAM nu va comunica sub nici o formă date din dosarul dvs. medical nici unei persoane, orice cerere în acest sens fiind ignorată.

Ce avantaje are S.I.A.M.?

S.I.A.M. vă recomandă acele analize care “vă trebuie cu adevarat”, nu omite nimic, nu recomandă nimic în plus. Astfel veți realiza economii importante de bani și de timp și nu în ultmul rând de… “sanatate”.

Cu S.I.A.M. personalizați integral recomandările medicale, veți fi informat periodic, constant și în timp util despre ce analize aveți de făcut, despre cum vă pregătiți pentru a le efectua, despre prețurile acestora și unde le puteți face mai bine, mai repede și mai ieftin, despre ce consulturi  medicale trebuie sa efectuati. Veți primi de asemena o  descriere amănunțită  despre eventualele dumneavoastră boli și de asemenea veți primi constant  informări  și  noutăți strict despre bolile dumneavoastră și  despre subiecte care vă interesează. Veți ști mereu care sunt  noutățile din lumea medicală care vă privesc și vă interesează cu  adevărat.

Cum funcționează S.I.A.M.?

In trei pași simplii:

1.  La sfârșitul acestei pagini apăsați butonul INAINTE.

2. Vi se afișează un text care reprezintă acordul nostru cu dvs. adică termenii și condițiile pentru ca pagina dvs. personalizată de alertă medicală să fie completată și acceptată. Vă rugăm citiți cu atenție și apăsați butonul ÎNAINTE doar dacă sunteți de acord integral cu aceste condiții.

3. Vi se afișează o pagină cu intrebări la care veți răspunde cât mai succint, corect și rezonabil cu putință. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii. Veți trimite formularul și veți primi la adresa menționată de dvs. o factură proformă cu care veți achita suma de 10 (zece) euro (sau in lei  la cursul  zilei), plus tva,  (această sumă vă asigură interacțiunea cu S.I.A.M. si alertare medicală timp de un an calendaristic de la data la care a fost  confirmata  inscrierea dvs.). Dupa achitarea facturii veti primi  un user si parola pe care le puteti  apoi  schimba dvs.

4. Odată cu confirmarea plății veți intra automat în sistemul S.I.A.M. care vă prelucrează datele scrise de dvs., eventual sistemul vă poate cere o serie de lămuriri suplimentare, dvs. veți interacționa simplu de acasă, oricând considerați că aveți nevoie, fără a mai aștepta la cozi interminabile și fără nici un fel de costuri suplimentare. S.I.A.M. vă trimite personalizat, periodic, ce trebuie să faceți pentru sănătatea dvs.

Pentru sănătatea ta: Orice! Oricât! Nimic în plus! Nimic în minus! Totul la timp!

Ești medic? Vrei să te alături echipei noastre? Trimite-ne CV-ul tău la adresa de email  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  !

Ești administratorul unei firme de servicii medicale? Vrei să te cunoască grupurile tale țintă? Trimite datele de contact la adresa  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  !

Vei fi contactat de un reprezentant S.I.A.M. și vei primi oferta noastră.

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii