+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Medicina Alternativa

rostopasca Rostopasca (Chelidonium majus) este o plantǎ ierbacee perenǎ ce se dezvoltǎ pe soluri moi, uneori chiar nisipoase, în păduri, ȋn tufișuri sau ȋn grădini, ajungȃnd la ȋnǎlțimi de 30-100 de cm. Rostopasca ȋnflorește ȋncepȃnd cu luna mai pȃnǎ la ȋnceputul toamnei.

Citeşte mai mult...
 

floare-soc Socul (Sambucus nigra) crește ȋn zolele deluroase și de munte și ȋnflorește din luna mai pȃnǎ ȋn iunie. Atât florile de soc dar și fructele au o valoare medicinală confirmată ȋncǎ din cele mai vechi timpuri. Recoltarea florilor se face ȋn lunile mai-iunie iar recoltarea fructelor ȋn luna septembrie.

Citeşte mai mult...
 

tataneasa Tǎtǎneasa este o plantǎ utilizatǎ ȋncă din perioada dacilor pentru a ameliora și vindeca rănile, entorsele și chiar oasele rupte. Planta crește pe tot ȋntinsul țarii și este foarte ușor de recunoscut datoritǎ tulpinii groase și a florilor roșii-violacee grupate ȋn buchețele.

Citeşte mai mult...
 

menta Menta este una din plantele care poate fi utilizatǎ atȃt pentru proprietǎțile sale medicale, poate fi utilizată ca și condiment și nu ȋn ultimul rȃnd ȋn tratamentele cosmetice.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 10 din 12

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii