+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Copiii internati la Institutul Clinic Fundeni au un nou loc de joacă

5pm - July 13, 2012

Asociația M.A.M.E. a inaugurat locul de joacă pentru copii din curtea Institutului Clinic Fundeni. Proiectul „Un loc de joacă mai sigur pentru copiii bolnavi" a debutat în luna februarie, la inițiativa managerului spitalului, doctor Carmen Orban.

"Vă mulțumesc că ați ales să veniți astăzi aici și să vă rupeți din timpul pe care îl aveți pentru a asista la inaugurarea locului de joacă pentru copii. De asemenea, îi mulțumesc doamnei manager, dr. Carmen Orban, la inițiativa căreia s-a realizat acest proiect."

"Eu cred că pe lângă un tratament super performant, trebuie să oferim pacienților un mediu foarte prietenos în spital", a declarat Dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni.

Chiar din prima zi, și-au făcut apariția și primii copiii internați la Secția de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, care s-au putut bucura de locul de joacă special amenajat pentru ei. Realizarea proiectului nu ar fi fost posibilă fără contribuția sponsorilor, precum și a Sănătatea Media Group implicată în campania de strângere de fonduri prin donarea spre vânzare a 60 de mărțisoare handmade.

Asociația M.A.M.E. este o organizație non profit implicată în acțiuni de strângere de fonduri ce au drept scop îmbunătățirea vieții copiilor internați la secția de pediatrie a Institutului Clinic Fundeni. În 2010, Asociația M.A.M.E. a reușit să achiziționeze un ecograf performant și să renoveze mai multe spații din incinta secției.

Citește și:

Un loc de joac mai sigur pentru copiii internați la Fundeni

Vezi și:

Mărțișoare Umanitare pentru copiii bolnavi de cancer

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii