+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Conferință Psihologie Aplicata

12pm - August 18, 2011

Sub îndrumarea Președintelui Colegiului Psihologilor din România, Prof. Dr. Mihai Aniței, în perioada 13-15 mai, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii din Bucureşti a organizat Conferinţa naţională de psihologie experimentală aplicată, fiind prima conferinţă de acest gen din România.

 Cu acest prilej studenții, în special cei din anul I, obișnuiți până acum doar cu studiul părții teoretice a psihologiei, au avut ocazia de a-si aprofunda cunoștiințele prin cercetări experimentale de laborator.

„Ne propunem și prin această conferință și prin toată activitatea Societății de Psihologie Experimentală Aplicată să promovăm cercetarea experimentală veritabilă. Să promovăm o cercetare stiințifică riguroasă.Constatăm în ultimii ani că, la nivel național, este o foarte serioasă preocupare a instituțiilor naționale de învățământ,de cercetare pentru stimularea cercetării științifice. Cercetările științifice trebuie să fie aplicative, în sensul că ele trebuie să izvorască din cerințele vieții cotidiene, din viața de zi cu zi și să se întoarcă în viața de zi cu zi și să explice anumite situații și realități cu care ne confruntăm”, a declarat Prof. Dr. Mihai Aniței. De asemenea, Prof. Dr. Mihai Aniței a mai subliniat faptul că această reuniune, va deveni, prin tradiția pe care o va institui, un fenomen de amploare ce se va desfășura, în fiecare an, la jumatatea lunii mai.

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii