+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Conferinta Hospice Casa Sperantei

12pm - November 15, 2011

 

Conferinta Hospice Casa Sperantei

 

Hospice Casa Speranței anunță începerea construcției primului Centru de Ingrijire Paliativă cu profil clinic și educațional din București. Îngrijirea paliativă reprezintă îngrijirea pacienților a căror boală se află în stadiu terminal prin asigurarea unei calități cât mai bune a vieții atât pentru bolnavi, cât și pentru familiile acestora.

Centru de Îngrijire Paliativă, care va fi construit în primăvara anului 2012 în sectorul 2 al Capitalei de către Hospice Casa Speranței, "va da o șansă celor aflați în suferință și va fi un reper pentru practicienii din domeniul asistenței medicale și sociale din toată țara", a declarat Martin Harris, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Sistemul de îngrijire paliativă le dă posibilitatea bolnavilor aflați în stadiu terminal să primească îngrijire medicală și suport moral chiar acasă, acolo unde, de cele mai multe ori, bolnavii preferă să se afle în ultimele clipe ale vieții lor, fără a plăti nimic în schimb. "Este foarte important ca toată lumea care are nevoie de îngrijire paliativă să beneficieze de aceasta fără a fi nevoie de vreo recompensă financiară", a declarat Graham Perolls, Președintele Fundației Hospice Casa Speranței.

Să urmărim un material marca Explore Medicine TV care prezintă cum a luat naștere conceptul de îngrijire paliativă în România și care sunt avantajele acesteia.

 

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii