+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • dr belusica
  • Marius Barbu

Congresul Internațional SANABUNAINT, „o plăcere intelectuală”

3pm - November 17, 2011

Congresul Internațional SANABUNAINT le-a dat posibilitatea specialiștilor din domeniu să discute despre cele trei componente esențiale care aduc echilibrul în viață: Sănătatea, Alimentația și Bunăstarea.

Printre cei care și-au spus punctul de vedere în această priviță au fost și Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, Șeful secției de Neurochirurgie de la Spitalul Bgdasar Arsenie, care a susținut o prezentare referitoare la dezavantajele unei alimentații nesănătoase. Vorbind despre mâncarea de tip fast food, profesorul a declarat: "devenim oameni cu burtă mare și cu creier mic."

De asemenea, Prof. univ. dr. Theodor Purcărea, și-a manifestat încântarea față de organizarea acestui eveniment, afirmând că cele trei componente, sănătate, alimentație și bunăstare, ajută la creșterea calității vieții.

În final, atât Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, cât și Prof. univ. dr. Theodor Purcărea și-au manifestat mulțumirea față de Congresul Internațional SANABUNAINT, fiind de acord cu faptul că ceea ce s-a întâmplat în cele trei zile de congres este o o plăcere intelectuală.

Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii