+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

materiale didactice

  • spitalul grigore alexandrescu
  • Simona Maria Vladica
  • Marius Barbu

Interviu cu Dr. Burak Boynuk, specialist in Ortopedie si Traumatologie

1pm - December 3, 2014
Dr. Burak Boynuk, specialist în Ortopedie şi traumatologie a consultat peste 20 de pacienţi cu probleme de ortopedie la Reprezentanţa Acibadem din Bucureşti. 

Doctorul a făcut recomandări pacienţilor, a consultat pacienţii care au fost operați la Istanbul de către domnul doctor, aşa cum a fost şi cazul sportivul Sorin Raducan. Doctorul este specializat, mai ales, în probleme de genunchi. 

Dr. Boynuk lucrează în echipă cu cei mai buni medici pentru tratarea sportivilor de performanță la Acibadem Fulya, la centrul acreditat FIFA de acolo. Sunt puține centre acreditate FIFA în lume, deoarece cerințele pentru un astfel de centru sunt foarte ridicate.

Cele mai moderne tehnici sunt prezente în cadrul centrului și intervențiile minim invazive sunt disponibile pentru pacienți, fie că vorbim de oameni care fac sport de performanță,  din peste 46 de federații ale lumii, fie că vorbim de oameni simpli, care, la un moment dat, au avut nenorocul unei accidentări sau ale unei dizabilități care ține de sfera ortopediei.
Dr. Burak Boynuk i-a acordat un scurt interviu Andreei Marin, relatând specificul unor afecţiuni mai rar întâlnite. 
 
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii