+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Boli infectioase

large  535917291SIDA (Sindromul Imunodeficienței Dobândite), este o afecțiune a sistemului imunitar, caracterizată prin infecții, neoplasme, disfuncții neurologice și de alte sindroame.

Citeşte mai mult...
 

simptome ebolaEbola este o boală infecțioasă, de cele mai multe ori, se dovedește a fi fatală atât la oameni, cât și la primate. Rata de mortalitate este de 90%, iar această boală este una din cele mai periculoase boli infecțioase din lume. Primele cazuri de Ebola au fost raportate în 1976 în Yambuku, lângă râul Ebola din Zair, actuala Repulica Congo, dar și în Nzara, Sudan.

Citeşte mai mult...
 

apendicitaApendicita înseamnă inflamarea apendicelui și se rezolvă prin îndepărtarea chirurgicală a organului. Nu se cunoaște exact rolul pe care îl are apendicele în funcționarea optimă a corpului uman.

Citeşte mai mult...
 

boala-chagasBoala Chagas este numită după medicul brazilian Carlos Chagas, care a descoperit afecțiunea în 1909. Aceasta este cauzată de parazitul Trypanosoma cruzi, care este transmis la animale și oameni de insecte vectori care se găsesc doar în America (în special, în zonele rurale din America Latină în care sărăcia este larg răspândită).

Citeşte mai mult...
 

Pagina 8 din 15

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii