+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Diabet si boli de nutritie

 

intoxicatia-metale-greleIntoxicația cu metale grele apare atunci cȃnd o persoanǎ este expusǎ ȋn mod direct și constant la aceste tipuri de metale. Adesea, simptomele sunt vagi motiv pentru care intoxicația poate fi confundatǎ cu o boalǎ cronicǎ. Oamenii sunt expuși ȋn mod frecvent la metale precum: arsenic, cadmiu, plumb, taliu, bismut, aluminiu sau mercur.

 

Citeşte mai mult...
 

scorbut Scorbutul este o afecțiune rarǎ care apare atunci cȃnd o persoanǎ nu sintetizeaza vitamina C ȋn mod natural, motiv pentru care trebuie sǎ asimileze aceastǎ vitaminǎ din surse exterioare.

Citeşte mai mult...
 

obezitateCe este obezitatea ?

Obezitatea este o problemă de sănătate publică ce afectează din ce în ce mai multe persoane din țările dezvoltate sau în curs de dezvoltare, motiv pentru care Parlamentul European a dat în 2007 o dispoziție pentru recunoașterea oficială a obezității drept boală cronică pentru împiedica discriminarea persoanelor obeze.

Citeşte mai mult...
 

diabet juvenilForma de diabet juvenil care apare cel mai des la copii este diabetul de tip I, iar aproximativ 90-95% dintre copiii cu diabet sub vȃrsta de 16 ani, suferǎ de aceastǎ formǎ a bolii.

 

Citeşte mai mult...
 

Pagina 5 din 6

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii