+++ Bine ati venit pe Explore Medicine TV - Primul si singurul portal de educatie medicala video +++

Alergii

pregatire-organism-primavaraVremea este din ce ȋn ce mai caldǎ iar zilele lungi ne permit sǎ reȋncepem programul de exerciții ȋn are liber. American Heart Association recomandǎ ca persoanele care aleg sǎ practice exercitii moderate sǎ facǎ acest lucru cel puțin 150 de minute pe saptǎmȃna, sau 75 de minute pe sǎptǎmȃna de exerciții fizice intense.

Citeşte mai mult...
 

alegia-la-cainiUnii oameni dezvoltǎ o reacție imună la o anumitǎ proteinǎ produsǎ de glandele sebacee ale pielii câinelui. Acest alergen se gǎsește ȋn firele de pǎr de cȃine dar și ȋn saliva și urina cȃinelui.  Alergenii de câine aderǎ la îmbrăcăminte, mobilier și pereți. Mai mult, aceștia pot  în aer timp de ore și să rămână destul de puternici timp de săptămâni.

Citeşte mai mult...
 

boli-toamnaO datǎ cu ȋnceputul sezonului rece organismul ȋncearcǎ sǎ se adapteze la frig, prezența soarelui este tot mai redusǎ, iar noi trebuie sǎ ne obișnuim cu ideea cǎ zilele calde vor reveni doar peste cȃteva luni. Durerile de cap constante, secrețiile nazale, tusea, durerile în gât și oboseala sunt unele dintre simptomle care pot apǎrea toamna. Gripa este una din afecțiunile specifice sezonului rece, asta din cauza scăderii umiditǎții, dar și pentru că adulții și copiii petrec mai mult timp în interior iar schimbul de germeni este mult mai intens.

Citeşte mai mult...
 

alergia-solaraAlergia solarǎ este un termen utilizat pentru a descrie o afecțiune ce are ca și simptomatologie specificǎ apariția unei erupții roșii pe pielea care a fost expusă la soare. Cea mai comună formă de alergie la soare este erupția polimorfǎ la luminǎ.

Citeşte mai mult...
 

Pagina 2 din 4

<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>
Sanatatea Media Group BebeSanatos Info Pacienti Avocatul Pacientului Avocatul Medicului Gala Sanatatii